Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laat het ons weten: waar drink jij het liefst een biertje?

Door Juliette Schmitt 4 augustus 2020

Aanstaande vrijdag – 7 augustus – is het de Dag van het Bier. Al honderden jaren zijn er fanatieke brouwers in onze stad aanwezig. In de middeleeuwen was het Amersfoortse stadswater niet altijd van de beste kwaliteit. Bier daarentegen, werd fanatiek gedronken. Dat bier smaakte natuurlijk wel een tikkeltje anders dan tegenwoordig. Wij zijn heel benieuwd waar jullie Amersfoorters het liefst een koude goudgele rakker drinken. 

Drink je het liefst een biertje van een Amersfoortse brouwer? Of maakt de brouwerij voor jou niet uit, omdat de plek waar je hem drinkt in jouw ogen veel belangrijker is? Het kan natuurlijk allebei. Graag horen wij van jullie waar jullie het lekkerste, beste, geurigste of meest intrigerende biertje hebben gedronken. Alle bijbehorende spannende anekdotes zijn ook welkom. Zodat wij aanstaande vrijdag op de Dag van het Bier de leukste verhalen, kroegen en terrassen uitzoeken en natuurlijk plaatsen op indebuurt Amersfoort.

Jouw liefde voor bier

Graag horen wij van jou waar in Amersfoort jij het liefst een biertje drinkt. Natuurlijk zijn we ook benieuwd waar jouw liefde voor bier vandaag komt. Leuke verhalen zijn ook van harte welkom! Je kunt je verhaal of favoriete bierdrinkplek met ons delen via de mail: [email protected]. Vind je het leuker om met ons te bellen, laat dan even je telefoonnummer achter in onze mailbox dan bellen wij jou op om meer te weten te komen over jouw spannende bierverhaal.

Verder lezen:

Favorieten van Rens: ‘Ik krijg spontaan zin in een biertje van zeventig euro’

Hij is de bedrijfsleider van de oudste kroeg van Amersfoort en menig stadsgenoot heeft hier weleens ...

Supertof! De winst van dit Amersfoortse bier gaat rechtstreeks naar de lokale horeca

Proost! 7 x cafés in Amersfoort voor liefhebbers van speciaalbier

adv.