Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brunchliefhebbers opgelet! Amersfoort krijgt een paasbrunch drive-thru

Door Juliette Schmitt 4 april 2020

Helaas weten we dat de Amersfoortse horeca met Pasen nog dicht is. Een uitgebreide brunch buitenshuis zit er dit jaar even niet in. Zodat jij op eerste paasdag toch kan genieten van een uitgebreide brunch, opent restaurant Zuiver een heuse drive-thru. Vermijd de supermarktdrukte en pak je brunch aan vanuit de auto.  

Organiseer jij elk jaar een uitgebreide paasbrunch voor veel vrienden of familie? Of gaan jullie traditiegetrouw met z’n allen ergens uit-brunchen? Het zit er dit jaar allemaal niet in. Tenminste niet op de voor jou zo oude vertrouwde manier! Je kunt namelijk nog prima genieten van een paasbrunch, ook al heb je geen zin om uitgebreide boodschappen te doen in de supermarkt. Sluit dan aan in de paasbrunch drive-thru van restaurant Zuiver op eerste paasdag.

Tekst loopt door onder de afbeelding 

Een chefwaardige brunch

Chef koks Yvette Jasperse en Richard Boys hebben een paasbrunch samengesteld die jij op eerste paasdag in de ochtend vanuit de auto aanpakt. De brunch bestaat uit verse seizoensingrediënten en producten uit de streek. In het bruchpakket vind je verschillende hartige- en zoete broodjes,  ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, een Hollandse aspergequiche, een gambacocktail met gerookte zalm en verse jus d’orange. Iets voor jou? Je kunt de brunch online bestellen via de website van restaurant Zuiver.


Meer over Restaurant Zuiver ontdekken?

Restaurant Zuiver restaurants en horeca

Gesloten10:30 - 22:00

Vlooswijkseweg 1, Leusden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verder lezen: 

Nationale Stoepkrijtdag: de foto’s!

Mocht het je ontgaan zijn, gisteren was het Nationale Stoepkrijtdag! We deden een oproep aan Amersfo...

Hoe Wit-lof de wereld bakje voor bakje een stukje beter maakt

Meer over

Eten & drinken

adv.