Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hudson’s Bay vertrekt uit Amersfoort: dit gebeurt er met La Place

Door Juliette Schmitt 4 december 2019

Het is over en uit voor Hudson’s Bay in Nederland. Eind december sluiten alle vijftien vestigingen. Ook Amersfoort moet het vanaf dan zonder Hudson’s Bay doen. Alleen wat zijn de plannen van La Place? Deze horecagelegenheid zit immers in dit grote pand van de Canadese keten. Een woordvoerder bevestigt: ook La Place gaat sluiten. 

“La Place is huurder van Hudson’s Bay. Door de sluiting van de winkelketen zien wij helaas geen mogelijkheden voor verdere exploitatie van onze twaalf restaurants op de betreffende locaties,” vertelt woordvoerder Lotte Nijland.

La Place in Amersfoort gaat dicht

Dat betekent dat ook La Place in Amersfoort eind december dichtgaat. Voorlopig. Het bedrijf bekijkt namelijk op dit moment de mogelijkheden om de restaurants, die in een Hudson’s Bay gevestigd zijn, in de toekomst te heropenen.

Sluiting Hudson’s Bay

In september kwam het nieuws naar buiten dat Hudson’s Bay alle vestigingen sluit. Dinsdag 31 december is de allerlaatste dag van Hudson’s Bay en dus ook die van La Place. De winkelketen is zo’n twee jaar open geweest. Wat gaat er nu gebeuren met het pand in de binnenstad van Amersfoort? Dat is nog niet bekend. Zoals altijd houden we je op de hoogte.


Meer over La Place ontdekken?

La Place restaurants en horeca

Utrechtsestraat 27, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Superleuk! Wij mogen deze gave Amersfoortse kerstballen weggeven

Heb jij je kerstboom al staan? Of ben je nog aan het piekeren over de stijl? Kerstmis komt in ieder ...

Deze nieuwe woonwinkel is een mix tussen een Ibiza lounge, een huiskamer en een galerie

Niet vergeten te kijken: de Amersfoortse kringloop komt op televisie

adv.