De uitslag: 6 x hier koop je volgens jullie de lekkerste kibbeling in Amersfoort

Door Annemarie Degens 15 april 2019

Het kostte ons even wat tijd om door de overweldigende aantal reacties – zowel op social media als in onze mailbox – te gaan, maar hij is nu toch echt daar: het antwoord op de vraag ‘Waar in Amersfoort haal je de lekkerste kibbeling?’. De stemmen zijn geteld en omdat er meerdere zaken vreselijk populair bleken, hebben we de zes beste opties voor een lekker bakje kibbeling op een rijtje gezet.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Het Nieuwe Leven

Op nummer vijf eindigt een viskraam met een wel erg mooie naam: Het Nieuwe Leven. De kar met vis staat geregeld in Hoogland, bij winkelcentrum Kraailandhof. Perfecte plek dus om na het shoppen een visje te halen.

Bert Bos

Wie op zaterdag weleens de Amersfoortse binnenstad induikt weet dat de markt op de Hof de plek bij uitstek is om even een visje te scoren. Voor veel Amersfoorters vaste prik in het weekend! Je hebt er keuze uit meerdere vishandelaren, maar Bert Bos kreeg van jullie de meeste stemmen en staat daarom op plekje nummer vier!

Volendammer Vishandel

kibbeling
Stockfoto

Ook Nieuwlanders weten waar je een lekker gebakken visje kunt halen, en wel bij de Volendammer Vishandel. De Volendammers kregen overweldigend veel stemmen, en staan daarom op nummer drie.


Meer over Volendammer vishandel Nieuwland ontdekken?

Volendammer vishandel Nieuwland viswinkels

Vandaag gesloten

Zonnewijzer 14, Amersfoort

Bekijk meer:viswinkels

Fieret voor Zeebanket

Fieret voor zeebanket
Foto: Google Street View

Fieret voor Zeebanket op de Leusderweg mocht op heel wat van jullie steun rekenen als het gaat om de lekkerste kibbeling. ‘Super lekkere kibbeling in grote stukken, goede kwaliteit vis en dun laagjes krokant beslag met kruiden.. kortom.. top !’, luidt een veelbelovende recensie.


Meer over Fieret voor zeebanket ontdekken?

Fieret voor zeebanket viswinkels

Vandaag gesloten

Leusderweg 50-52, Amersfoort

Bekijk meer:viswinkels

Heinen & Muys

kibbeling amersfoort
Foto: Lisanne Doff

And the winner is… met nét een paar stemmen meer dan Fieret is vishandel Heinen & Muys de winnaar van onze kibbelingoproep! Volgens jullie haal je hier het allerlekkerst gebakken visje, perfect gekruid en lekker mals én het personeel is volgens jullie alleen al een reden om even langs te gaan. Heinen & Muys vind je bij winkelcentrum Schothorst.

En een eervolle vermelding voor…

Foto: Facebook Heinen Vis Specialiteiten

Ze kregen net niet genoeg stemmen voor de top vijf, maar werden vaak door jullie genoemd en verdienen daarom volgens ons een eervolle vermelding: Adrie op het Euterpeplein en de Wiekslag, Van Noort in Hoogland, Agenant op het Euterpeplein, Heinen Vis in het Oppidium aan de Groningerstraat, Van de Geest bij winkelcentrum Schothorst en Vishandel de Visscher op winkelcentrum Emiclaer.

kibbeling amersfoort

Oproep: waar haal je de lekkerste kibbeling van Amersfoort?

Een van onze lezers attendeerde ons op een prangende vraag in onze stad. Waar eet je nou de lekkerst...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.