Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier haal je in Amersfoort de allerlekkerste koffie (volgens jullie)

Door Annemarie Degens 9 augustus 2019

Koffie, we zijn er dol op. En jullie blijkbaar ook, want toen we een oproepje deden met de vraag waar in Amersfoort je nou écht de lekkerste koffie drinkt, werd daar massaal op gereageerd op Facebook en via de mail. De stemmen zijn geteld, de tips op een rijtje gezet en hier is dan de uitslag: bij deze vijf koffietentjes in Amersfoort halen jullie het allerliefst jullie bakkie pleur.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Livingstone

koffie
Bron: Facebook Livingstone Coffee

Hij werd veel, heel veel getipt: Livingstone Coffee. Niet zo gek natuurlijk, voor een tentje dat gespecialiseerd is in heerlijke koffie! Lezeres Maaike mailde: “Livingstone is zonder twijfel mijn favoriete koffietent. In een kleine koffiezaak op de Groenmarkt maakt Raymond de lekkerste koffie klaar en maakt hij zijn eigen taarten. Ook voor de niet koffiedrinkers is er genoeg keuze.”


Meer over Livingstone Coffee ontdekken?

Livingstone Coffee restaurants en horeca

Gesloten09:30 - 17:30

Groenmarkt 11, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Proof Bakery

Ook de Proof Bakery in Vathorst werd bijzonder veel genoemd. Hier vallen zowel de koffie als de taart ruimschoots in de smaak. “De Proof Bakery in Vathorst is een geweldig goed begin van de dag! Heerlijke koffie met een Morning Bun (croissantdeeg met een vleugje kaneel en sinaasappel en dan even door suiker gerold met de bovenkant!!), Heerlijk, de dag kan beginnen!”, schrijft Kundike op Facebook.


Meer over Proof Bakery ontdekken?

Proof Bakery bakkers

Leeghwater 21, Amersfoort

Bekijk meer:bakkers

Coffee Corazon

Foto: Facebook Corazon Coffee

Hij kon natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken: Coffee Corazon in de Krommestraat! Via de mail en op Facebook lieten jullie weten hier te genieten van de koffie, cappuccino, taarten én de bediening. Madelief schrijft: “Coffee Corazon. Heerlijke koffie, snelle bediening en helemaal niet opdringerig als je nog even wilt blijven plakken na je kop koffie.”


Meer over Corazon Coffee ontdekken?

Corazon Coffee koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Krommestraat 18, Amersfoort

Bekijk meer:koffiebars

Het Lokaal

Foto: Roeliene Bos

Ook de koffie van Het Lokaal valt in de smaak. Corrie tipt er ook meteen iets anders bij op Facebook: “n het Lokaal en dan gelijk een broodje meenemen van Elsenburg & Sebastiani. Het beste desembrood van Nederland!”


Meer over Het Lokaal ontdekken?

Het Lokaal supermarkten

Gesloten09:00 - 18:00

Oliemolenhof 90, Amersfoort

Bekijk meer:supermarkten

50|50 Coffee

Een onverwachte in het lijstje, en daarom extra leuk: de koffiekerk van 50|50 Coffee in het Soesterkwartier. Lezeres Eva mailt: “De lekkerste koffie? Die vind je aan de Noordewierweg, waar deelnemers van het Leger des Heils, zelfgebrande koffie serveren als een echte barista. Kom eens langs om te proeven op donderdag of vrijdag (dan ben ik er zelf namelijk haha), gegarandeerd een heerlijk bakkie koffie!”


Meer over 50|50 Coffee ontdekken?

50|50 Coffee restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Noordewierweg 131, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.