Het beste van Thuisbezorgd.nl: hier wil je bestellen in Amersfoort

Door Annemarie Degens 13 mei 2019

Je kent het wel: het is weekend, je bent lui – of hebt een kater – en het allerlaatste waar je zin in hebt is koken. Gelukkig is de redding nabij: we hebben altijd Thuisbezorgd.nl nog! Wordt het pizza, döner of misschien toch sushi? De keuze is reuze op deze superhandige site. Maar welk bezorgrestaurant moet je nou kiezen? Voor de best beoordeelde natuurlijk! En welke dat zijn in Amersfoort, zochten wij voor je uit.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

De beste pizza

Pizzadoos
Foto: Unsplash.com / Evelyn

‘Zelf samengestelde pizza was precies zoals we wilden, goed heet bezorgd en lekker snel’, lezen we als een van de reacties tussen de beoordelingen van Pizza Sandro aan de Utrechtseweg. Wat wil je nog meer? Pizza Sandro staat met een 4,5 bovenaan de lijst van plekken waar je pizza kunt bestellen in Amersfoort. Goede runner ups zijn La Piazza di Roma en Mamma Mia Pizzaria.

De beste sushi

De Utrechtseweg scoort goed als het gaat om eten bestellen, want ook de nummer één in de categorie sushi scootert vanuit deze straat. SushiPoint scoort gemiddeld een 4,5 voor hun sushi, en tussen de recensies lezen we veel enthousiaste reacties als ‘Top’ en ‘Gewoon lekkere sushi’. Bestel je liever ergens anders?  Emoji Sushi en Sushi Bamboo bezetten de tweede en derde plek in deze lijst.

De beste burgers

Met stip op nummer één in de burgerlijst staat De Burgrill, te vinden aan de Puntenburgerlaan. ‘Heerlijk, warm en snel bezorgd zoals altijd. Zeker een aanrader!!’, lezen we. Bij De Burgrill vind je niet alleen lekkere burgers, maar hier ben je ook aan het goede adres voor kapsalon, döner en andere vleesspecialiteiten. Ergens anders een burgertje bestellen? Volgens de beoordelingen zijn Charlie’s Burger 33 en Johnny’s Burger Company ook goede opties.

De beste Chinees

Foto: Pexels

Persoonlijk hebben we zo onze twijfels bij de naam van dit bedrijf, maar de beoordelingen liegen er niet om: Chin. Ind. Meeneemcentrum Hong Kong scoort een dikke vijf! ‘Heerlijk eten, snelle bezorging en grote porties’, luidt een van de veelbelovende reviews. De tweede plek van de Chineeslijst wordt ingenomen door Chinees Restaurant Mandarin, en nummer drie gaat naar Ling Fa.

De beste döner

Foto: Unsplash

De meest exotische naam is het niet, maar volgens de beoordeling hebben ze er wel de lekkerste döner: Eetcafé Schothorst uit, je raadt het al, Schothorst. ‘Lekker en snel en warm bezorgd’, zo luidt een van de recensies. Alles wat je wil, toch? Ook bovenaan de lijst van döner bezorgservices staan Kebab4U! en Myros Pleinzicht.

Er is zoveel lekkers in Amersfoort:

Zuster Margaux

6 x hier haal je de beste borrelplanken van Amersfoort (volgens jullie!)

Van een goede borrelplank krijgen we nooit genoeg. Kaasjes, vleeswaren, nootjes, laat ons maar een p...

10 x sushi eten in Amersfoort

Vleeseters opgelet: 6 x hier eet je het lekkerste vlees in Amersfoort

Hier halen jullie de lekkerste pizza’s van Amersfoort

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.