Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Amersfoort

Aangeboden door FÏNLEY 4 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Amersfoort op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Café Brel

©Facebookpagina Café Brel

Dit kleinschalige café is wat ons betreft één van de fijnste plekken om jouw zondagmiddag in Amersfoort door te brengen. Tip: ze hebben bij Café Brel hele goede kaasplankjes, echt zó lekker. Een FÏNLEY erbij en genieten maar. Wat wil een mens nog meer? Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je weer terug naar huis moet rijden. Op de kaart staan onder meer de varianten Bitterlemon, Tonic en Ginger Ale, dus altijd wel een variant die lekker is!

Het Eemhuis Amersfoort

©Facebookpagina Eemhuis

Een regenachtige zondag betekent de perfecte dag om een bezoekje te brengen aan de bibliotheek. En in Amersfoort is dat niet zomaar een bibliotheek, Het Eemhuis leent zich voor veel meer dan alleen een boekje lezen. Je kunt er namelijk heerlijk koffie drinken, lunchen of kiezen voor een borrel met fijne hapjes. En wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel trek in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van Bitterlemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het feestje helemaal compleet.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Café Miles

©Google Streetview

Een perfecte zondagmiddag is voor ons geen succes zonder een lekker muziekje. Café Miles is sinds 2010 dé plek in Amersfoort voor gratis te bezoeken live concerten. Je kunt er natuurlijk ook genieten van een hapje en drankje. Kortom: de ideale plek om je zondagmiddag door te brengen met familie en vrienden.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.