Even voorstellen: de medewerkers van Popocatepetl Amersfoort

Aangeboden door Popocatepetl Amersfoort 20 maart 2019

Ze staan met een glimlach aan je tafel, maar je hebt waarschijnlijk geen idee wie ze zijn. Daarom is het de hoogste tijd om de personeelsleden van Popocatepetl Amersfoort aan jullie voor te stellen. Want achter die blije glimlach gaat een hele persoonlijkheid schuil, die je vast en zeker wil leren kennen. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Karim Saadane (21)

Karim studeert verpleegkunde, is een gepassioneerde voetbaltrainer bij de jeugdselectie en spreekt graag af met vrienden. Deze sociale jongen houdt van praatjes maken met vreemden, dus het is niet zo gek dat hij in de horeca werkt. “Ik ben een heel vrolijk persoon en dat laat ik ook zien in mijn werk. Ik houd ervan om te koken en de gasten een heerlijk gerecht te serveren. Daarnaast vind ik het ook leuk om mensen te bedienen, dus ik werk niet alleen als kok, maar ook in de bediening. Ik heb erg veel geleerd in korte tijd, want ik werk er nog maar een halfjaar. Ik heb mezelf zien groeien als persoon en dat heb ik te danken aan de leukste collega’s in Amersfoort, die inmiddels ook mijn vrienden zijn geworden. Hun energie en aandacht maakt het werken bij Popocatepetl heel erg leuk. Ik werk met ontzettend veel plezier in het restaurant.”

Julie van den Boogaard (18)

Julie staat een keer per week in de spoelkeuken en werkt sinds kort ook in de bediening. “Meestal ben ik zo’n twee keer per week in het restaurant te vinden. Ik werk erg graag bij Popocatepetl omdat het een heel gezellig restaurant is met een leuk team. Het praten met mensen en ze blij maken vind ik erg leuk. In het dagelijks leven zit ik op de Vavo, waar ik dit jaar vier exacte vakken volg en in mei eindexamen ga doen. In het weekend vind je me bij de scouting. Daar geef ik leiding aan een groep welpen van 7 tot 11 jaar, help ik weekendjes weg te organiseren en natuurlijk gaan we ieder jaar op zomerkamp.”

Eva Leydekkers (17)

Eva zit momenteel in haar eindexamenjaar van de havo aan het Vathorst College. Op haar zestiende sloot ze zich al aan bij het team van Popocatepetl en na anderhalf jaar werkt ze nog steeds met veel plezier in de bediening. “Mijn hobby’s zijn dansen, samen met mijn vriendinnen films kijken en reizen. Ik sta altijd open voor het leren kennen van nieuwe mensen en culturen. Mijn openheid en sociale eigenschappen kan ik ook goed verwerken in mijn werk bij Popocatepetl. Daar heb ik heel veel geleerd. Niet alleen hoe ik moet bedienen, maar ook hoe ik goed kan omgaan met mensen en ervoor kan zorgen dat onze gasten een mooie avond beleven. De grootste reden dat ik er na anderhalf jaar nog steeds werk, is de sfeer. Die is zowel tussen de bediening en de gasten erg goed en gezellig, maar ook tussen de werknemers.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl Amersfoort. Meer over Popocatepetl Amersfoort ontdekken?

Popocatepetl Amersfoort restaurants en horeca

Nu open12:00 - 00:00

Lieve Vrouwestraat 4-10, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.