Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vegan Bindicafé terug van weggeweest

Door Juliette Schmitt 19 november 2019

Een jaar na de sluiting van het Bindicafé, maakt het restaurant een doorstart. De nieuwe ondernemers, die vanaf 3 december aan de slag gaan in het Bindicafé, zijn Mark en Rianne. Het Amersfoortse stel kijkt er enorm naar uit om gasten in het café te ontmoeten.

Het was nog een poosje spannend of het Bindicafé überhaupt wel weer open zou gaan. De twee dames die zich in eerste instantie hadden bekommerd om de horecazaak, trokken zich op het laatste moment terug. Het café moest als de wiedeweerga op zoek naar nieuwe ondernemers. Gelukkig waren daar Mark en Rianne. En kunnen wij vanaf 3 december terecht voor uiteenlopende biologische vegan-gerechten.

Horeca ervaring

Mark leeft al sinds zijn 15e in de keuken. Hij werkte al jaren als chef voor verschillende horecazaken. En heeft inmiddels al 13 jaar zijn eigen cateringbedrijf. Rianne switcht wel even flink van carrière, want zij werkte de afgelopen jaren als operatieassistente in het Meander ziekenhuis. Ervaring in de horeca heeft ze wel degelijk opgedaan, want in de horecabranche is ze ooit haar carrière begonnen.

Puur, eerlijk en vegan

In het Bindicafé maakt het niet uit of je voor ontbijt, lunch of diner komt. Alleen een stukje vlees bestellen gaat niet lukken. De keuken is volledig veganistisch en waar het kan wordt er met biologische producten gekookt. Loopt het water je al in de mond? Vanaf 3 december kun je weer terecht in het Bindicafé aan de Bergstraat op nummer 6.


Meer over Bindicafé ontdekken?

Bindicafé restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Bergstraat 6, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer lezen:

de vries slaapcomfort

Last van koude voeten? In het donsatelier van de Vries weten ze daar wel raad mee

Je hebt van die mensen die als ze hun kussen ruiken, vertrokken zijn. Ze vallen in een diepe slaap e...

Bij deze restaurants in Amersfoort kun je aanschuiven voor de kerstbrunch

Toen in Amersfoort: foto’s van cafés die zijn verdwenen uit de binnenstad

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.