Eén ei is geen ei: 5 x aanschuiven bij de Paasbrunch in Amersfoort

Door Annemarie Degens 8 april 2019

Langer uitslapen, uitgebreid tafelen, ruime keuze aan allerlei lekkere gerechtjes én je kunt meteen gaan voor een Mimosa… Als het aan ons lag zouden we elke dag willen brunchen. Maar dé gelegenheid bij uitstek voor een uitgebreid brunchbuffet is natuurlijk de jaarlijkse Paasbrunch, een steeds populairder wordend concept en daarom op steeds meer plekken te reserveren. Maar waar dan? Wij zochten uit waar je dit jaar rustig een eitje kunt tikken tijdens de Paasbrunch in Amersfoort.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Mariënhof

De Mariënhof.

Het stadsklooster wordt tijdens Pasen dagen omgetoverd in paassferen en bij mooi weer wordt er buiten gegeten. De brunch van Mariënhof is leuk (en natuurlijk lekker) voor alle leeftijden. Voor de kinderen zijn er voldoende activiteiten en het paasbuffet bevat een gevarieerd assortiment. Van vlees, vis en vegetarische gerechtjes tot hartig en lekkere zoetigheden. Met een speciaal kinderbuffet is er voor ieder wat wils! Het Paasbuffet van Mariënhof staat zowel eerste als tweede paasdag klaar vanaf 11.00 uur. Kijk voor meer informatie en de prijzen op de website van Mariënhof.


Meer over Mariënhof ontdekken?

Mariënhof bezienswaardigheden

GeopendHele dag

Kleine Haag 2, Amersfoort

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Van der Valk

Foto; Google Street View

Van der Valk staat bekend om zijn uitgebreide buffetten, en dat is tijdens Pasen niet anders. Van der Valk Amersfoort A1 biedt meerdere mogelijkheden aan om dit jaar de Paasbrunch weer tot een feest te maken.  Wat dacht je bijvoorbeeld van de Live Cooking Paasbrunch? Voor meer informatie en reserveren, zie de website van Van der Valk.


Meer over Van der Valk Hotel Restaurant Amersfoort A1 ontdekken?

Van der Valk Hotel Restaurant Amersfoort A1 restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Ruimtevaart 22, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Zandfoort aan de Eem

Zandfoort aan de Eem
Bron: Facebook Zandfoort aan de Eem

Ook alleen op eerste paasdag: de Paasbrunch van Zandfoort aan de Eem. Het Paasbuffet biedt een variëteit van Paasbrood, luxe broodjes, vloerbroden, ei, belegsoorten en een stuk handfruit – om te genieten met een lekkere warme drank van het koffie, thee & waterbuffet. En Zandfoort zou Zandfoort niet zijn als ze niet ook aan de kinderen gedacht hadden. Voor hen is er genoeg lekkers én een paaseierenzoektocht! Zie de website van Zandfoort aan de Eem voor meer info.


Meer over Bij Daphne in de Kas ontdekken?

Bij Daphne in de Kas restaurants en horeca

Gesloten11:30 - 17:30

Victoriameer 51, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bij Daphne in de Kas

Bij Daphne in de Kas

Op eerste paasdag wordt tussen 11.30 en 14.00 uur een uitgebreide Paasbrunch geserveerd. Voor de volwassenen geen buffet bij deze gelegenheid, maar een uitgebreid menu met verschillende zoeten en hartige gerechtjes. De kinderen krijgen echter wel een buffet: voor hen staat een tafel vol lekkers klaar. Zie voor meer informatie en om te reserveren de website van Bij Daphne in de Kas.


Meer over Zandfoort aan de Eem ontdekken?

Zandfoort aan de Eem restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Eemlaan 100, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Fletcher Hotel

Bron: Facebook

Ook bij Fletcher zetten ze de buffettafel klaar voor de Paasbrunch. Een buffet vol warme en koude gerechten, hartig maar ook zoet, verse broodjes en luxe Paasbroden. Een ruime keuze aan vleeswaren, kaassoorten en zoet beleg, rauwkostsalades, vers fruit en onbeperkt zuivel, diverse sappen, koffie en luxe thee. Uiteraard zullen de verse eieren op het buffet niet ontbreken. Klinkt goed, toch? Vanaf 11.30 uur staat het buffet klaar. Kijk voor meer informatie en om te reserveren op de website van Fletcher.


Meer over Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort ontdekken?

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort restaurants en horeca

Geopend07:00 - 21:00

Stichtse Rotonde 11, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Ook lekker…

ontbijten in Amersfoort

Goed begin van de dag: 7 x hier kun je lekker ontbijten in Amersfoort

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag: we zijn er gek op. Van een gekookt eitje tot een knap...
gekke paaseitjes

Video: indebuurt Amersfoort test gekke paaseitjes

Na ons lijstje met plekken waar je paaseitjes kunt kopen in Amersfoort, was het tijd om ze ook zelf ...

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.