Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws voor alle sushilovers! Bestel jouw favoriete gerechten via SHABU to go

Aangeboden door SHABU SHABU Amersfoort 1 april 2020

Als echte sushifan schrik je er waarschijnlijk behoorlijk van dat het SHABU SHABU restaurant in Amersfoort, vanwege het coronavirus, voorlopig dicht is. Niet getreurd: SHABU SHABU brengt de lekkerste sushi en warme gerechten namelijk bij je thuis. Zo kun jij de komende tijd blijven genieten van de lekkerste SHABU SHABU gerechten!

Voor heel Amersfoort is het een sombere tijd. SHABU SHABU vrolijkt je daarom graag op met fijne gerechten. Een groot voordeel; je hoeft je niet op te doffen om uit eten te gaan. Je bestelt SHABU SHABU gewoon vanaf de bank. Dan hoef jij niet te koken of een drukke winkel in.

Hoe werkt SHABU to go?

Ga naar de SHABU to go website en kies eenvoudig jouw favoriete gerechten uit. Vanwege het coronavirus neemt ook SHABU SHABU strenge maatregelen, om jou en de bezorgmedewerkers te beschermen. Om die reden kun je een bestelling die je wilt laten bezorgen, alleen online via Ideal betalen. Zodra de bestelling en de betaling binnen is, wordt alles vers voor je bereid en naar je toe gebracht.

De bezorger belt aan, zet de tas met eten voor jouw voordeur en doet twee stappen achteruit. Jij pakt het eten op en jullie wensen elkaar een fijne avond. De bezorger vertrekt en jij kunt genieten van heerlijk eten.

Tekst loopt door onder de afbeelding 

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om jouw favoriete gerechten af te halen bij het SHABU SHABU restaurant in Amersfoort. Let er wel op dat ook hier regels gelden. Zo mogen er maar twee mensen tegelijk het restaurant in en wordt er, net als in de rest van Amersfoort, verwacht dat je minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Bij het afhalen van een bestelling kun je wel pinnen. SHABU SHABU maakt de pin terminal geregeld schoon. Voor ieders veiligheid is het niet mogelijk om in het restaurant te eten.

Tekst loopt door onder de foto 

Foto: SHABU SHABU Amersfoort

Veel gezondheid en sterkte

SHABU SHABU wenst iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke tijd. “Wij hopen dat wij jou en veel andere gasten weer snel mogen ontvangen in ons restaurant en hopen van harte dat deze nare tijd snel achter de rug is”, aldus het team van SHABU SHABU.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SHABU SHABU Amersfoort. Meer over SHABU SHABU Amersfoort ontdekken?

SHABU SHABU Amersfoort sushi restaurants

Geopend16:00 - 22:00

Wiekenweg 8 , Amersfoort

Bekijk meer:sushi restaurants

Lees verder:

Heel Holland Bakt-winnaar Anna is verloofd: ‘Waar veel mensen zich druk maken over de jurk, doe ik dat over de taart’

De Amersfoortse Anna Yilmaz werd in 2019 verkozen tot beste thuisbakker van Nederland. Ze ging er to...

Fotoblog: Amersfoortse knuffelberen achter de ramen #berenjacht

Zo is het om doof te zijn in coronatijden: Amersfoorters Ilse en Ali vertellen

adv.