Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dag winter! Welkom terug ijssalon Tutti Gelati

Door Juliette Schmitt 19 februari 2020

IJs op de Amersfoortse grachten hebben we dit jaar vanwege de milde winter helaas niet meegemaakt. De dagen worden langzamerhand alweer iets langer en het zonnetje doet z’n best om de terrassen in Amersfoort snel weer vol te krijgen. Volgens ijssalon Tutti Gelati aan het Eemplein een mooi moment om de deuren weer te openen. 

Op zaterdag 29 februari, jawel schrikkeldag, gaan de deuren van de ijssalon weer open. Na de winterstop vindt Tutti Gelati het weer de hoogste tijd om Amersfoorters weer te laten genieten van echt Italiaans schepijs.

De heropening

Het is het tweede seizoen dat de ijssalon aan het Eemplein opengaat. Na een spannend eerste seizoen hebben de ijsmakers er weer zin in. De heropening op 29 februari wordt dan ook geen saaie. Met een Rad van Fortuin en een ijsproeverij voor een klein prijsje, hoopt de ijssalon ook in het tweede seizoen successen te behalen.

Iedere ijsliefhebber die in de winkel komt, kan tot en met eind maart aan het Rad van Fortuin draaien en daarmee verschillende prijzen winnen. De officiële heropening vindt plaats op schrikkeldag van 14.00 tot 21.00 uur.

36 smaken ijs

De 36 verschillende smaken ijs van Tutti Gelati worden op ambachtelijke manier gemaakt. De ijssalon maakt naar eigen zeggen gebruik van de beste ingrediënten om elke keer weer te streven naar de optimale smaaksensatie.


Meer over IJssalon Tutti Gelati ontdekken?

IJssalon Tutti Gelati ijssalons

Gesloten14:00 - 21:00

Eemplein 79, Amersfoort

Bekijk meer:ijssalons

Lees meer: 

Vega’s opgelet! Peter&Selie is open en dat is top voor jullie

Op 5 februari 2020 openden Lynn en Ton de deuren van hun gloednieuwe restaurant Peter&Selie. Het res...

Olé! De nieuwe tapasbar Tres opent binnenkort

Hoera! 2 awards voor Amersfoortse ijsbar Josy’s

Meer over

Eten & drinken

adv.