Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Amersfoortse restaurant komt bij je thuis voor culinair genot, dit is hoe ze dat doen

Aangeboden door Bergpaviljoen Bistronomique & Bar 16 oktober 2020

Bij het Bergpaviljoen kun je het hele jaar heerlijk uit eten. De gedachten aan de smaakvolle, kleurrijke en creatieve gerechten van dit restaurant doen je al watertanden. Maar ja, zij moeten ook de deuren sluiten… Toch? Ja, dat klopt. Maar Ed en Theo gaan niet bij de pakken neerzitten en zetten hun schouders onder een nieuw concept. “Iedereen kan vanaf vandaag onze Thuiskookbox bestellen. Zo haal je het Bergpaviljoen naar je eigen keuken”, vertelt Ed van den Bor met een grote glimlach.

Creatief zijn

Al tijdens de eerste lockdown zijn Ed en zijn team om tafel gegaan. “We keken verder vooruit dan de zomer. Wat nou als we in het najaar nog steeds in dit schuitje zitten? Kunnen onze gasten dan zelfs kerst niet bij ons vieren? Dat zou voor het eerst in 20 jaar ondernemerschap zijn. Een enorme teleurstelling, maar tegelijkertijd gaf het een nieuwe boost van energie. We zijn gaan brainstormen over een nieuw soort take away. De Thuiskookbox is daarvan het resultaat.”

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Bergpaviljoen (het keukenteam) – deze foto is gemaakt voor de coronacrisis en dient ter illustratie

Een smaakvol menu

“Wij willen dat mensen van onze mooie gerechten kunnen blijven genieten. Dat willen we als we open zijn én nu we gedwongen gesloten zijn”, legt Ed uit. “De box is daarom meer dan een gewone maaltijdbox. Je haalt écht het Bergpaviljoen in huis. Je hebt de keuze uit een amusebox met 16 heerlijke amuses voor bij de borrel. Een buffetschaalbox, een heerlijk plateau vol lekkernijen om samen te genieten. En zelfs een 4-gangen thuiswerk diner voor de kerstdagen.”

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Bergpaviljoen

Hoe werkt het?

Als je de box bestelt, dan wordt hij voor de deur afgeleverd. Vervolgens word je met de bijgevoegde instructies geholpen om de puntjes op de i te zetten. “Het is ready to cook en je krijgt de kans om thuis af te maken wat onze chef heeft bedacht. Alles wat je nodig hebt zit in de box. Van de ingrediënten tot duidelijke instructies”, gaat Ed verder. “En uiteraard, zoals je van ons gewend bent, een bijpassend flesje wijn. Dat kun je alvast gezellig opentrekken als de eerste gerechten in de oven of op het fornuis staan. Zo min mogelijk werk, met een culinair hoogwaardig resultaat. We bieden zelfs de optie om iedereen te laten inloggen en onder leiding van onze chef het menu te ‘unboxen’ en samen kerst te vieren.”

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Bergpaviljoen

Costum made: wat jij wilt, tover je op tafel

Als dat geen feestje wordt! Natuurlijk wil het Bergpaviljoen aan alle wensen van haar (digitale) gasten voldoen. “Smaken verschillen”, vertelt Ed. “Het is lastig om iets te verzinnen wat bij iedereen in de smaak valt. We maken daarom graag een persoonlijke afspraak om samen de opties voor een custom made box te bespreken. Dan kan jij jouw team, je klant of je personeel met een goed gevoel van de kerst laten genieten.”

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Bergpaviljoen – Jij maakt het af

Zakelijk of cadeau? Alles kan!

Het proces van idee tot uitvoering was in een toch al bewogen jaar een behoorlijke onderneming. Maar Ed is heel trots op wat ze nu kunnen aanbieden. “Onze boxen zijn duurzaam, uniek, super makkelijk en uiteraard zijn ze van de kwaliteit die mensen van ons gewend zijn. Iedereen kan bestellen. Als je zelf lekker wilt eten, je zakelijk iemand wilt verassen of als je onze box cadeau wilt geven aan vrienden of familie. We denken graag mee en leveren af aan de deur door heel Nederland. Je kunt zelfs een logo op de box afdrukken of een videoboodschap naar je relatie meesturen.”

De tekst gaat verder onder de foto

Beeld: Bergpaviljoen

Meer weten?

Wil je meer weten over de Thuiskookbox van het Bergpaviljoen? Stuur ze een bericht via de onderstaande knop of bel het Bergpaviljoen via het telefoonnummer 033-461 50 00.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bergpaviljoen Bistronomique & Bar. Meer over Bergpaviljoen Bistronomique & Bar ontdekken?

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Utrechtseweg 180, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees meer: 

Ed en Theo van het Bergpaviljoen: ‘We staan te trappelen om weer aan de slag te gaan’

Ruim twintig jaar zijn Ed en Theo al een duo in de Amersfoortse horeca. Samen maakten zij bijzondere...

Luc Jagtenberg: ‘Als je graag wil, dan leren ze je in het Bergpaviljoen alles’

Jouw kerst wordt een feestje met het take away menu van het Bergpaviljoen

adv.