Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x hier haal je de beste borrelplanken van Amersfoort (volgens jullie!)

Door Roeliene Bos 12 mei 2019

Van een goede borrelplank krijgen we nooit genoeg. Kaasjes, vleeswaren, nootjes, laat ons maar een paar uur op het terras zitten. We waren dan ook erg benieuwd waar jullie graag komen als jullie toe zijn aan een fijne borrel. Na alle reacties te hebben doorgespit, kwamen we tot deze lijst.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Stadscafé Amersfoort

Het Stadscafé aan het Lieve Vrouwekerkhof werd geregeld genoemd in het commentaar. Je hebt daar onder meer de keuze uit losse borrelhapjes, een (vegetarische) borrelplank met brood, warme garnituur, kaas en olijven of een portie nacho’s. Combineer dat met een uitgebreide selectie drankjes en je hebt de uitgelezen borrelplek.


Meer over Stadscafé Amersfoort ontdekken?

Stadscafé Amersfoort cafés

Geopend10:00 - 02:00

Lieve Vrouwekerkhof 3, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Berghotel Amersfoort

Een klein stukje uit de binnenstad, maar zo te horen wel de moeite om voor om te rijden. De borrelplank van Berghotel Amersfoort ziet er volgens onze lezers prachtig uit en gaat met de seizoenen mee. “Met zijn tweetjes is het bijna een avondmaaltijd aan lekkers dat hier geserveerd wordt.” Ook de gin-tonics worden door meerderen van jullie geroemd, dus zo te horen moet je die vooral bij je plank bestellen.


Meer over Berghotel Amersfoort ontdekken?

Berghotel Amersfoort hotels

GeopendHele dag

Utrechtseweg 225, Amersfoort

Bekijk meer:hotels

Bijzaeck

Hoe kan het ook anders, de Bijzaeck kan niet in een rijtje met Amersfoortse borrelspots ontbreken. Je kunt kiezen uit losse hapjes, zoals diverse worsten, kazen nootjes en brood of gewoon een ‘plankje alles’ voor twee personen bestellen. Dan zit je helemaal geramd.


Meer over De Bijzaeck ontdekken?

De Bijzaeck wijnbars

Geopend15:00 - 02:00

Hof 22, Amersfoort

Bekijk meer:wijnbars

Luik

De borrelaars in Vathorst hoeven helemaal niet ver voor een goede borrellocatie. Velen van jullie tipten ons restaurant Luik, waar je van dinsdag tot en met zondag tot 01.00 kunt borrelen. En als je de vrijdagmiddagborrel tussen 16.00 en 18.00 begint, krijg je een borrelplank van het huis.


Meer over Eetcafé Luik Vathorst ontdekken?

Eetcafé Luik Vathorst restaurants en horeca

Geopend14:00 - 01:00

Darthuizerberg 71, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Alberts eten & drinken

Naast een normale menukaart vind je bij Alberts een borrelkaartje met allerlei lekkere hapjes erop. Op het terras zit je tot in de late uurtjes in de zon, dus het is de perfecte plek op de Hof om het weekend in te luiden. Dat dit restaurant vaak door jullie getipt werd, is dan ook hartstikke logisch.


Meer over Alberts Eten en Drinken ontdekken?

Alberts Eten en Drinken cafés

Geopend10:00 - 01:00

Hof 5, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Zuster Margaux

Wij hebben hier ook al eens gezeten, inclusief een heerlijke borrelplank. Lekker brood, olijven, vleeswaren, alles wat je van een goede borrelplank kunt verwachten, ligt erop. Ook fijn is de grote tuin waar je ’s zomers kunt zitten. Dat maakt het plaatje helemaal af.


Meer over Zuster Margaux ontdekken?

Zuster Margaux wijnbars

Geopend15:00 - 00:00

Kleine Haag 2, Amersfoort

Bekijk meer:wijnbars
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.