4 x welke specialiteitenrestaurants missen we nog in Amersfoort?

Door Charella Hulsbosch 14 november 2017

Hippe friet, tostispecialiteiten, gerechten Italië en Griekenland: Amersfoort heeft enorm veel restaurants waar je van de meest uiteenlopende menukaarten van over de hele wereld kunt proeven. Maar er is zoveel meer! Wat missen we nog?

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Australisch eten

We hebben wel eten uit Nieuw Zeeland in The Factory Kitchen, maar Australisch eten ontbreekt nog in Amersfoort. Waar moeten we nu terecht voor onze portie crispy krokodil of kangaroevlees?

All you can bee?

Foto: Wikimedia Commons

Staat er in wereldstad Amersfoort al ergens een insectengerecht op de kaart? Naar het schijnt eet 84 procent van de wereldbevolking weleens insecten. Waarom wij dan niet? Al zin in een Steak Hornaar, een Mier Brûlée of onbeperkt Spare Rups?

Voor de heetgebakerden


In een stad met Sambal Bert kan een chilirestaurant natuurlijk niet ontbreken. Dan kun je 365 dagen per jaar even zweten. Naamsuggestie: Scoville natuurlijk. We adviseren de Peperstraat als locatie.

Gehaktballen

Restaurant Balls & Glory goedkoop eten Eindhoven

Geen broodje bal van het tankstation, maar culinair hoogstaande balletjes gehakt, zoals Eindhoven Balls & Glory had.

Dit zijn zomaar wat ideetjes van de indebuurt-redactie. Heb jij nog een suggestie? Welke keuken is fantastisch, maar is in Amersfoort nergens te vinden?

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken