Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! We kunnen deze zomer weer films kijken onder de toren

Door Annemarie Degens 8 juli 2019

Pak je kleed, kussen of klapstoel erbij en neem plaats onder de Onze Lieve Vrouwetoren: ook deze zomer kunnen we namelijk weer films kijken op het Lieve Vrouwekerkhof tijdens een nieuwe editie van Movie Nights Onder De Toren.

Net als voorgaande zomers organiseren theater De Lieve Vrouw, de horecaondernemers van het Onze Lieve Vrouwekerkhof en VVV Amersfoort drie knusse avonden voor filmliefhebbers. Dit jaar wordt het plein op 1, 8 en 15 augustus omgetoverd tot heuse openluchtbioscoop.

Films

Welke films er dit jaar vertoond worden, dat houdt de organisatie nog even geheim. Maar dat het bijzondere arthouse pareltjes worden, kunnen we met het oog op voorgaande jaren wel vaststellen. Toen konden we bijvoorbeeld genieten van La La Land, The Blues Brothers en C’est La Vie!

Terrasjes

Zoals altijd is de toegang tot Movie Nights Onder De Toren gratis. Je kunt plaatsnemen op een van de terrasjes, of zelf iets om op te zitten meenemen en neerploffen op het plein. We houden je op de hoogte over de filmtitels van dit jaar!

Ook op het Eemplein kun je dit jaar film kijken in de open lucht.

Film aan de Eem doen dit weekend

Leuk! In augustus kun je weer naar de openluchtbioscoop op het Eemplein

Een film kijken in de buitenlucht, wij worden er blij van. Het kan op zaterdag 31 augustus tijdens F...

Meer over

Doen

adv.