Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woehoe! Grand-café Nul33 zet ‘033 borrel’ voort

Aangeboden door Nul33 27 september 2018

Goed nieuws voor iedereen die dacht dat de ‘033 Huysborrel’ voorgoed verleden tijd was toen grand-café ’t Filmhuys afgelopen zomer zijn deuren sloot. De populaire borrel wordt voortaan voortgezet bij grand-café Nul33 van Ton en Marissa. Afgelopen maand werd het event voor het eerst gehouden en vrijdag 5 oktober staat de volgende alweer op de agenda. “Op ‘onze eerste’ was het al lekker druk, met veel bekende gezichten. We hebben nu al zin in volgende week”, vertelt Marissa opgewekt. 

Dat Nul33 het stokje over heeft genomen van ’t Filmhuys is eigenlijk vrij ‘logisch’, vertelt Ton: “Zelf ben ik vanaf het begin de vaste dj geweest. Toen we aan Willeke en Rolf vroegen of wij de borrel konden overnemen, waren ze direct enthousiast. En wij uiteraard ook.” En dus is Nul33 voortaan elke eerste vrijdag van de maand de plek om bij elkaar te komen voor drinks, muziek en gezellige ontmoetingen.

Borrelen en dansen

“Onze eerste editie was zeer geslaagd. We kregen hele leuke reacties, zowel op de avond zelf als via social media. Wat we vooral veel terug horen, is dat gasten het fijn vinden dat deze populaire borrel blijft bestaan. Voor velen was het vaste prik: elke eerste vrijdag van de maand een leuk uitje, waar je altijd bekenden treft en je ook niet al te laat op je bed ligt”, aldus Marissa.

‘Gasten vinden het fijn dat deze populaire borrel blijft bestaan’

Ton vult aan dat alle vertrouwde ingrediënten aanwezig zijn: “Eigenlijk is alleen de locatie anders.” Uiteraard staat Ton zelf achter de knoppen en wisselt hij af met de andere, vertrouwde dj van het eerste uur, Housearts. “Wat we wel echt heel leuk zouden vinden, is dat het weer een echte vrijdagmiddagborrel wordt. Waar je na je werk naartoe gaat. We gaan daarom met een kleine kaart werken, zodat je vanaf 18.00 kunt genieten van kleine bites. Ook gaan we diverse keren rond met de overheerlijke kippetjes van Boudewijn Coert, van Toko BoCo. Die krijg je van ons.”

Praktische info

De Nul33Borrel vindt altijd plaats op de eerste vrijdag van de maand, de eerstkomende editie is op vrijdag 5 oktober, van 18.00 tot 00.00. Het barteam van Nul33 schenkt zowel beneden als boven de lekkerste drankjes: van sprankelende cocktails en gin-tonics tot smaakvolle wijnen, frisdrankjes of biertjes. En DJ TDK en Housearts zorgen voor fijne beats.


Meer over Nul33 ontdekken?

Nul33 restaurants en horeca

Geopend10:00 - 18:00

Langestraat 76, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.