Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: wat je dit weekend in Amersfoort rondom je huis kan doen

Door Melt Pels 27 maart 2020

Het is voor veel Amersfoorters de tweede week op rij dat ze veel tijd thuis doorbrengen. En dan staat het weekend voor de deur; tijd om van die bureaustoel of bank af te komen en dat te vieren. Normaal delen we altijd tips voor een geslaagd weekend buitenshuis, maar de komende tijd doen we dit even anders. We blijven dichtbij, in en om het huis. Net zo leuk!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Blijf lekker thuis livestream-party

Image may contain: text

FLUOR organiseert elke dag een livestream met DJ’s, muzikanten en nog meer optredens om lekker van te genieten. De livestreams zijn gratis te bekijken via de evenementenpagina op Facebook. Aanstaande zondag staat Hell’s Basement op de planning. Het gehele programma wordt in de loop van de week aangevuld. Zo probeert FLUOR een andere manier uit om muziek bij ons te brengen.


Meer over FLUOR ontdekken?

FLUOR poppodia

Op aanvraag

Oliemolenhof 22, Amersfoort

Bekijk meer:poppodia

#HeelAmersfoortBelt

Image may contain: one or more people, phone and closeup, text that says '#HEEL AMERS- FOORT BELT'
Foto: Facebook Netwerk Sociale Gasten Amersfoort

Wil je dit weekend iets extra’s doen voor een andere Amersfoorter? Of wil je graag zelf even met iemand bellen om het over de dagelijkse dingen te hebben? Netwerk Sociale Gasten Amersfoort begrijpt dat veel mensen zich eenzaam kunnen voelen, zeker nu we in een sociaal isolement leven. Daarom hebben zij een actie opgezet waar Amersfoorters zich inzetten voor andere Amersfoorters. Het heet #HeelAmersfoortBelt.

Het idee is dat je via een formulier opgeeft of je iemand wilt bellen of zelf gebeld wilt worden. Zo worden eenzame ouderen, maar ook nieuwkomers die Nederlands willen oefenen en kinderen die hulp nodig hebben bij hun huiswerk, gekoppeld aan andere Amersfoorters die daar graag bij willen helpen!

Je geeft je op via dit online inschrijfformulier. De Sociale Gasten bekijken de aanmeldingen en koppelen je dan aan iemand om mee te bellen.


Meer over Netwerk Sociale Gasten Amersfoort ontdekken?

Netwerk Sociale Gasten Amersfoort dienstverlening

https://www.socialegasten.nl/, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

Ga op #berenjacht

Foto: indebuurt

Niet op échte berenjacht, natuurlijk… Deze berenjacht is geïnspireerd door het kinderboek “We gaan op berenjacht”, van Michael Rosen.

Tijdens een wandeling kunnen kinderen met hun ouders op zoek gaan naar knuffelberen die in de raamkozijnen van Amersfoort staan. Vooral in het Soesterkwartier en Vathorst zijn al veel beren geplaatst. Probeer er zo veel mogelijk te tellen tijdens een wandeling door je eigen wijk!

Disclaimer: indebuurt roept op om je te houden aan de richtlijnen van het RIVM, dus houd 1,5 meter afstand en vermijd groepen mensen. 

De knuffelberenjacht is geopend!

In het Soesterkwartier en in Vathorst zetten steeds meer mensen een knuffelbeer achter het raam. De ...

Meer lezen?

Wordt jouw afval nog gewoon voor de deur opgehaald?

Heel Amersfoort zit midden in de coronacrisis en veel stadsgenoten werken deze weken vanuit huis. Er...

Lekkerrrr: recepten van Amersfoortse pannenkoekmeesters!

Per Expressie houdt expositie op plakzuilen in Amersfoort

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.