Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekend! Deze dingen wil je niet missen in Amersfoort

Door Annemarie Degens 23 augustus 2019

Weekend! Hebben jullie er ook al zo’n zin in? Nou, wij wel. Zeker met het vooruitzicht op al het leuks dat te doen is in Amersfoort de komende dagen! Kijken jullie mee? Want deze dingen wil je niet missen dit weekend in Amersfoort.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Picknicken bij Zuster Margaux

Zuster Margaux

Deze zomer kun je bij mooi weer picknicken bij Zuster Margaux en wat wil nou het geluk: het wordt mooi weer komende dagen! Tussen 17.00 en 23.30 uur kun je bij de wijnbar een goed gevulde picknickmand met allerlei hapjes en een goede fles wijn scoren. Kleedje neerleggen in de Kloostertuin en picknicken maar!


Meer over Zuster Margaux ontdekken?

Zuster Margaux wijnbars

Vandaag gesloten

Kleine Haag 2, Amersfoort

Bekijk meer:wijnbars

Drag Ball

Foto: Lapart

Shantay you stay! In tropische sferen genieten kunnen we vanavond vanaf 23.00 uur genieten van de spetterende show van drag queens Amy Astoria en Victoria Vyper in Lapart. Met de gasten Magica Wonders en Richy Florence belooft het een bijzondere avond te worden!


Meer over Lapart ontdekken?

Lapart cafés

Vandaag gesloten

Hof 18, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Stuif es Inn

de rooie cent
Bron: Google Maps

Zaterdag staat er weer een ‘Stuif es Inn’-dag op de planning bij café De Rooie Cent. Chef-kok Zaher zorgt voor een heerlijk Syrisch buffet, muzikant Esper Sanchez speelt op gitaar en harp zijn beste straat-repertoire en Saskia Turk leest voor uit eigen werk. Stuif es Inn vindt zaterdag vanaf 17.00 uur plaats op pleintje voor Rooie Cent.


Meer over De Rooie Cent ontdekken?

De Rooie Cent cafés

Hooglandseweg Zuid 34, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Spoffin

Icarus by Southpaw, fotograaf: Steve Eggleton

Dit hele weekend neemt straat- en locatietheaterfestival Spoffin de Amersfoortse binnenstad over. Verdeelt verschillende locaties in de hele binnenstad treden 26 groepen uit binnen- en buitenland op. Van de Langestraat tot de Hof en van het Lieve Vrouwekerkhof tot het Eemplein. Nieuwsgierig? Het complete programma vind je op de website van het festival.

Feestje bij De Noot

De afgelopen weken is De Noot in Hoogland hard aan het verbouwen geweest in het restaurant en op het terras, en aanstaande zondag mogen we het resultaat gaan bewonderen! Onder het genot van een hapje, drankje en uiteraard livemuziek kunnen nieuwsgierigen zondag tussen 15.00 en 17.00 de ‘nieuwe Noot’ bewonderen.


Meer over De Noot ontdekken?

De Noot cafés

Geopend15:00 - 01:00

Hamseweg 31, Hoogland

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.