Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

WEEKEND! Deze dingen wil je niet missen de komende dagen in Amersfoort

Door Anne-Meike van den Berg 30 augustus 2019

Wat ga jij doen dit weekend ? Wordt het een feestje? Ga je winkelen? Of wil je een concertje pakken? Wat het ook is, je hoeft je in het laatste weekend van augustus niet te vervelen in Amersfoort, want er is genoeg te doen. Wij zetten vijf leuke dingen om te doen voor je op een rijtje.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voorronde NK Stoepranden

Weet je nog, vroeger, toen je ging stoepranden met je vriendjes of vriendinnetjes? Vergeet het kinderspel, want in Amersfoort brengen we het spel tot een heel nieuw level: er komt namelijk een heus NK Stoepranden aan! Vandaag, vrijdag 30 augustus, kun je naar de voorronde, om 16.00 uur bij Sportzaal de Bieshaar in Hoogland. Hier lees je er meer over:

Let the games begin: schrijf je in voor het NK Stoepranden in Amersfoort

Weet je nog, vroeger, toen je ging stoepranden met je vriendjes of vriendinnetjes? Vergeet het kinde...

Film aan de Eem

Film aan de Eem doen dit weekend
Foto: Pathé Amersfoort

Je kleedje uitspreiden en onder het genot van een biertje en de ondergaande zon een film bekijken: wat ons betreft is de openluchtbioscoop een geweldig concept. Dat we op zaterdag 31 augustus weer (gratis!) naar Film aan de Eem kunnen, vinden we dan ook topnieuws. De Disney-film Aladdin wordt gedraaid, wil je bij zijn! Hier lees je meer over Film aan de Eem:

Film aan de Eem doen dit weekend

Tijdens Film aan de Eem kijk je deze Disney-film in een openluchtbioscoop

Je kleedje uitspreiden en onder het genot van een biertje en de ondergaande zon een film bekijken: w...

Keistad Triathlon Amersfoort

Foto: ANP

Op zondag 1 september wordt voor de vierde keer de Keistad Triathlon Amersfoort in het centrum van de stad georganiseerd. Dat betekent dat er fanatiek gezwommen, gefietst en hardgelopen gaat worden. De start en finish zijn op het Eemplein, leuk om de sporters aan te moedigen! Hier lees je meer over de Keistad Triathlon.

033Live

033 Live
Foto: 033Live

Dit weekend vindt het gezelligste muziekfestival van Amersfoort weer plaats. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus kun je genieten van liveoptredens van hele toffe artiesten, waaronder Bizzey, René Froger, Snollebollekes, T-Spoon en DJ Paul Elstak. Een kaartje kopen voor 033Live kan via de oranje button hieronder.


Meer over 033Live ontdekken?

033Live vrijetijd en uitgaan

Mijnbouwweg, Amersfoort

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Karaoke Night

karaoke in amersfoort
Foto: Pixabay

Sta jij ook weleens met je haarborstel voor de spiegel keihard mee te zingen met jouw guilty pleasure? Bij Pitchers kun je zondagavond de Guus Meeuwis, Queen of Lady Gaga in jezelf loslaten tijdens de Karaoke Night. Lever je verzoekje in bij de bar en zing de longen uit je lijf! De karaokeavond begint om 20.00 uur.


Meer over Pitchers ontdekken?

Pitchers cafés

Gesloten17:00 - 02:00

Groenmarkt 7, Amersfoort

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.