Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor een positief weekend: YesStories vol inspirerende verhalen

Door Annemarie Degens 27 november 2019

Vaker ‘ja’ zeggen, daar kunnen we volgens Emmelie van Dongen allemaal alleen maar gelukkiger van worden. Met dat in haar achterhoofd organiseert de Amersfoortse theaterdocent aanstaande zaterdag, 30 november, een nieuwe editie van YesStories, dit keer in het pand van netwerkgroep NTWRKPLK.

Een avond YesStories biedt een avond met vijf sprekers die allemaal hun eigen verhaal vertellen over wat het leven hen bracht toen ze vaker ‘ja’ zeiden. De verhalen zijn uit het leven gegrepen en gaan over het overwinnen van angsten, het aangaan van uitdagingen en hoe je van je leven een avontuur maakt. Een verhaal dat je raakt brengt je in beweging en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

YesTribe

“Twee jaar geleden was ik in Marokko voor een yoga en surfweek”, vertelde Emmelie al eens eerder aan Indebuurt Amersfoort. “Ik ontmoette daar Dave Cornthwaite: de Yes Man. Hij heeft een YesTribe ontwikkelt, bestaande uit mensen die positief in het leven staan en die veel naar buiten gaan, de natuur in. Hij nodigde me uit om spreker te zijn tijdens zijn volgende festival. Ik ben daarna YesStories gaan organiseren in Amersfoort om mensen te inspireren om uitdagingen niet te schuwen en om je hart te volgen. Via via kwam ik bij NTWRKPLK terecht en dit is echt de perfecte ruimte voor YesStories. Het is een plek waar allerlei inspirerende mensen samenkomen. Je kunt er je netwerk uitbreiden door te luisteren naar anderen en door elkaar aandacht te geven. Dat is wat ik zelf ook beoog. Op 30 november organiseer ik de volgende YesStories hier.”

Deze nieuwe editie van YesStories start aanstaande zaterdag, 30 november, om 19.00 uur bij NTWRKPLK aan de Bergstraat 8. De entree bedraagt 3,00 euro per persoon. Lees hier meer.Meer over NTWRKPLK ontdekken?

NTWRKPLK

werkplekken

Gesloten09:00 - 18:00

Bergstraat 8, Amersfoort

Bekijk meer:werkplekken

Meer over

Doen

adv.