Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de groene vingers: er komt een planten en stekjes ruilmarkt in Amersfoort

Door Annemarie Degens 8 januari 2020

Misschien is dit een bekend beeld (voor ons tenminste wel): je kreeg of kocht een Pilea, was er hartstikke blij mee dat ‘ie het goed deed, stond te springen bij het eerste stekje en nu, een halfjaar later, heb je er veertig. Liever een beetje variatie in je plantencollectie? Daar hebben we dé oplossing voor. Er komt namelijk een ruilmarkt voor planten en stekjes in Amersfoort!

Heb jij stekjes om te ruilen en lijkt het je leuk om je plantencollectie samen met anderen uit te breiden? Dan is de Planten en Stekjes Ruilmarkt op zaterdag 1 februari wat voor jou. Er gelden slechts een aantal spelregels. De stekjes die je meeneemt moeten geworteld zijn en dus niet net vers van de moederplant gesneden zijn. Ook wordt deelnemers gevraagd de meegebrachte planten van naam (de originele plantenbenaming, niet Frits of Henk) te voorzien. Zaden en boeken over planten mag je ook meenemen, deze kunnen geruild worden.

De Planten en Stekjes Ruilmarkt wordt georganiseerd door Plantje Plantje en Seeds and Cuttings en vindt op zaterdag 1 februari van 10.00 tot 13.00 uur plaats bij Vintage Friends aan de Textielweg 10. Interesse? Houd het Facebookevenement in de gaten voor alle updates.Meer over Vintage Friends ontdekken?

Vintage Friends


Gesloten10:00 - 17:00

Textielweg 10, Amersfoort

Meer over

Doen

adv.