Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Anouk en Jeffrey coachen (jonge) mensen: ‘Nergens leer je hoe je mentaal gezond blijft’

Aangeboden door VolBewust Mindschool 22 oktober 2019

Op school leer je rekenen en schrijven en in de sportschool train je je lichaam, maar nergens leer je hoe je mentaal gezond blijft. Daarom hebben coaches Anouk (32) en Jeffrey (33) VolBewust Mindschool opgericht. Hier leren ze (jonge) mensen om meer rust en balans in het leven te brengen. Om te ervaren hoe dat is organiseert het stel een Experience Week waarbij je gratis lessen kunt volgen.

De gezamenlijke passie voor persoonlijke ontwikkeling ontdekten het stel toen ze elkaar ontmoetten bij dezelfde werkgever. “We werden daar door een coach begeleid in onze ontwikkeling. Gaandeweg ontstond onze wens om anderen te helpen ontwikkelen en droomden we van een eigen, inspirerende plek om mensen te helpen groeien”, vertelt Jeffrey. Samen zijn ze verschillende opleidingen gaan volgen om hun droom achter na te gaan, en dat lukte! Ze hebben nu hun eigen bedrijf VolBewust en sinds kort ook VolBewust Mindschool opgericht op een prachtige locatie in Amersfoort.

Ambitieuze twintiger

Anouk spreekt uit ervaring als ze vertelt over de periode waarin het haar zelf even teveel werd. “Ik was een ambitieuze twintiger die de wereld wilde verbeteren en ik had heel veel ballen hoog te houden. Ik was erg perfectionistisch en had moeite met nee zeggen en grenzen aangeven. In essentie luisterde ik gewoon niet goed naar mezelf. Als je dat lang genoeg doet uit zich dat uiteindelijk in allerlei klachten, tot het punt dat het niet verder meer kon en ik een maand thuis kwam te zitten. Toen moest ik wel vertragen en gaan kijken hoe ik de dingen beter anders in kon richten.”

De tekst gaat verder na de foto.

VolBewust Mindschool

Net als de sportschool

“Wij zien gewoon dat mensen tegen fysieke en mentale grenzen aanlopen van ons moderne leven”, zegt Anouk. “Op school leer je rekenen en schrijven en in de sportschool train je je lichaam, maar nergens leer je hoe je mentaal gezond blijft. Dat kun je leren op de VolBewust Mindschool.

En dat gaat ook steeds normaler worden, met de uitdagingen van deze tijd. Mensen hebben steeds meer behoefte aan rust en zijn op zoek naar zelfontwikkeling en verdieping. “Het onderscheidende van VolBewust Mindschool is dat we een gevarieerd aanbod van mind-ontwikkelingsmogelijkheden bieden op een frisse en eigentijdse manier die past binnen het huidige moderne leven. Je kunt het bij ons leren op een laagdrempelige manier met begrijpelijke taal.”

Ervaar het zelf!

“De beste manier om te ervaren of het iets voor je is, is om het te doen”, zegt Anouk. Daarom hebben ze een Experience Week georganiseerd.

Van 4 tot en met 10 november kun je één week lang gratis en onbeperkt alle lessen, coaching en events volgen bij Anouk en Jeffrey. Zolang er plek is, want de week loopt snel vol. “We hebben inmiddels al drie extra lessen en nieuwe één op één coachingssessies aan het programma toegevoegd. Van meditatie & mindfulness lessen tot ademkracht, meditatieve yoga, visualisatie meditatie en coaching. Het is een mooie kans om te ontdekken of het iets voor je is.”

Ben jij nieuwsgierig en wil je je inschrijven voor een gratis les? Meld je dan aan >>>


Meer over VolBewust Mindschool ontdekken?

VolBewust Mindschool coaches

Daam Fockemalaan 22 , Amersfoort

Bekijk meer:coaches

adv.