Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superhandig: alle activiteiten in Amersfoort op een rij in de indebuurt agenda!

Door Annemarie Degens 21 januari 2020

Zeg eens eerlijk, hoe vaak ben je naar de online zoekmachines gegaan om ‘te doen in Amersfoort’ in de zoekbalk te tikken? Om ervoor te zorgen dat je niet bij evenementen in het verre verleden óf de verre toekomst uitkomt, lanceert indebuurt de superhandige, actuele agenda. Nooit meer iets missen, weten waar je aan toe bent en overal bij zijn. Idealer kan bijna niet.

Met de vernieuwde agenda van indebuurt Amersfoort ontdek je zelfs als inwoner van je vertrouwde stad de leuke, opvallende of bijzondere evenementen. Of iets nu jaarlijks of eenmalig georganiseerd wordt, met de agenda ben je altijd op de hoogte van de meest gezellige activiteiten in Amersfoort.

Overzichtelijk op een rij

Welke activiteiten zijn er dit weekend in Amersfoort en wat kan je volgende maand verwachten? In de kalender selecteer je eenvoudig op welke dag je iets wilt doen.

Wil je specifieker zoeken? Dat kan! Check hoe laat het evenement begint, wat de (eventuele) kosten zijn en op welke locatie in Amersfoort je moet zijn. Van een gratis evenement tot festivals en van theater tot oud en nieuw: nog nooit was je zo snel op de hoogte van al het leuks dat onze stad te bieden heeft.

Geef je evenement door

Organiseer je zelf een activiteit, evenement of feestje en moeten wij daarvan op de hoogte zijn? Laat het weten door ons online formulier in te vullen of stuur een mail naar [email protected]. Natuurlijk kan je ons ook een berichtje sturen via Facebook of Instagram. Wil jij jouw evenement in Amersfoort tussen onze activiteiten op de agenda? Laat dan het volgende weten:

  • Soort evenement
  • Datum + begin- en eindtijd
  • Adres activiteit
  • Eventuele kosten voor inschrijven/kaartje/deelname
  • Website + contactgegevens
  • Foto (zorg ervoor dat de rechten hiervan bij jou liggen óf dat je toestemming hebt van de fotograaf)

N.B. De redactie maakt uiteindelijk de afweging om een activiteit of evenement te publiceren (of niet). Daarbij wordt gekeken naar de doelgroep, link met het platform de omvang van de activiteit.  

Meer over

Doen

adv.