Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Struinen in de Tuinen Amersfoort 2019: dit zijn onze tips

Door Annemarie Degens 19 juni 2019

Na Gluren bij de Buren krijg je… juist, Struinen in de Tuinen! Dit jaar stellen maar liefst 114 Amersfoorters open voor optredens van lokaal talent. Amersfoorters kunnen op zondag 7 juli de tuinen afstruinen en genieten van muziek, theater, dans, poëzie en meer. In totaal staan er 344 optredens door 114 acts op het programma, dus kiezen is geen makkie. Wij maakten het ietsje makkelijker en zetten onze favorieten van Struinen in de Tuinen in Amersfoort voor je op een rij.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

AmerFloyd

Gek op de muziek van Pink Floyd? Dan is dit de tip voor jou. De zeskoppige formatie AmerFloyd speelt klassiekers als Wish You Were Here, Hey You en Time zoals ze bedoeld zijn.

Waar? Gerrit van Eykenerf 2
Hoe laat? 12.00, 13.30 en 15.00 uur

Billy and the Magic Five

Ons kan je altijd wel wakker maken voor een goede portie gitaren, maar we zijn ook nieuwsgierig naar de nieuwe boeg waar punkrockers Billy and the Magic Five het over gaan gooien. Ons wordt een akoestische set zonder zwijmelrock beloofd.

Waar? Scheltussingel 6
Hoe laat? 13.30, 15.00 en 16.30 uur

Annemarie Koopman

Er valt ook genoeg te lachen op Struinen in de Tuinen, bijvoorbeeld bij Annemarie Koopman. In september speelde ze haar voorstelling ‘Gelukkig Maar’ in een uitverkocht theater De Lieve Vrouw. Op Struinen in de Tuinen probeert ze met veel plezier de ingekorte festivaleditie uit.

Waar? Muurhuizen 102
Hoe laat? 13.30, 15.00 en 16.30 uur

Zoetwater

Zoetwater neemt je mee op een reis door het leven en de liefde. Broers Jelle en Sieb vertolken hun poëtische teksten en melancholische melodieën met samenzang zoals alleen broers dat kunnen. Minimalistische, akoestische folk, die toch dynamisch is!

Waar? Aldegondestraat 77
Wanneer? 12.00, 13.30 en 15.00 uur

Het programma

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit al het moois dat Struinen in de Tuinen Amersfoort 2019 te bieden heeft. Wil je zelf op onderzoek uitgaan en struinen in het programma? Kijk dan op de website. Met een handige kaart maak je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg naar het dichtstbijzijnde optreden.

musica mundo

Festival Musica Mundo komt terug en dit kun je verwachten

Hebben jullie vorig jaar ook zo staan dansen op het Lieve Vrouwekerkhof tijdens Musica Mundo? Dat ka...

Amersfoort festivalstad: 6 x superleuke festivals in mei en juni

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.