Rabobank Amersfoort Jazz: bij deze kroeg wil je zijn

Aangeboden door Grand Café Vyssotski 10 mei 2019

Het programma van Rabobank Amersfoort Jazz is enorm uitgebreid – precies zoals we gewend zijn van het festival. Vind je het moeilijk om te kiezen waar je heen moet? Dan maken we het makkelijk voor je: Grand Café Vyssotski! Zij hebben buiten de programmering om zelf ook twee vette bands geregeld. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei kun je daar helemaal los. 

Ze trappen de vrijdag om 22.00 af met The Virtuous Sons, ook wel bekend als De Kale Mannen Band. Met zo’n naam trek je wel publiek, dachten we zo. De band is een driemansformatie met een basic bezetting van gitaar, bas en drums. Daarmee brengen ze de hits uit de pop- en rockmuziek van de 60’s, 70’s en 80’s weer tot leven. Op zaterdag komt het gezelschap weer terug, om middernacht ditmaal.

Time Out Brazz Band

Op zaterdag 25 mei staat tussen 21.30 en 00.00 Time Out Brazz Band op de planken bij Vyssotski, een dixieland-/jazzorkest bestaande uit acht personen. Ze hebben een hele eigen stijl, die ze mixen met de feel van New Orleans. Soms steekt uit het niets een Zuid-Amerikaanse sound de kop op. Leuk detail: de zangers gebruiken een authentieke megafoon tijdens het zingen. Als dat geen bijzondere act is, weten wij het ook niet meer.

Rabobank Amersfoort Jazz

Ieder jaar is het jazzfestival weer een feestje in Amersfoort en wij kunnen niet wachten op dit muzikale spektakel. Het team van Vyssotski heeft er ook superveel zin in. Zien ze je daar?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Grand Café Vyssotski. Meer over Grand Café Vyssotski ontdekken?

Grand Café Vyssotski cafés

Nu open11:00 - 01:00

Lieve Vrouwestraat 17, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

adv.