Paasweekend in aantocht: 4 x superleuke dingen om te doen tijdens Pasen in Amersfoort

Door Annemarie Degens 16 april 2019

Nog een klein weekje, dan is het zover: zondag 21 en maandag 22 april is het Pasen, en dat betekent een extra dagje vrij én heel veel leuke dingen om die extra vrije dag aan te besteden! Ook in Amersfoorts hoef je je tijdens Pasen niet te vervelen. Want naast gezellig een eitje tikken met de familie is er nog veel meer leuks te doen tijdens Pasen in Amersfoort! Kijken jullie mee?

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Brunchen

Dat eitje tikken tijdens Passen hoort er natuurlijk wel bij, en kun je doen bij oma thuis of in je eigen woonkamer, maar ook bij een van de vele horecagelegenheden die Amersfoort rijk is. We zochten ze al eens voor je op: de plekken waar je eerste en tweede paasdag terecht kunt voor een hapje. Heb jij al besloten waar je heen gaat?

Eén ei is geen ei: 5 x aanschuiven bij de Paasbrunch in Amersfoort

Langer uitslapen, uitgebreid tafelen, ruime keuze aan allerlei lekkere gerechtjes én je kunt meteen ...

Wat, is dat patat?

Wat, is dat patat? Maandag 22 april, tweede paasdag, is alweer de vierde editie van Wat, is dat patat? Het weet-wat-je-eet-festival voor kinderen. Er is van alles te doen rond voeding: Jan de Survivalman gaat met de kinderen op zoek naar eetbare producten op de Wagenwerkplaats, Van Gogh Frites deelt fritesplantjes uit, er is een groentequiz, een imker vertelt het belang van de bij en nog veel meer! Het is van 11.00 tot 16.00 uur op de Wagenwerkplaats. Kinderen betalen een kaartje en (groot)ouders mogen gratis mee. Klik hier voor het complete programma en meer informatie.


Meer over Eetlokaal Bartho 2.0 ontdekken?

Eetlokaal Bartho 2.0 cafés

Nu gesloten16:00 - 21:30

Lage Boog 10, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Boerenleven

Trek je klompen uit de kast en maak kennis met het boerenleven. In de meivakantie heten boer Harm en boerin Lies iedereen van harte welkom in DierenPark Amersfoort. Deze harde werkers geven een kijkje op het erf en iedereen mag een handje meehelpen!


Meer over Wagenwerkplaats ontdekken?

Wagenwerkplaats indoor speeltuinen

Piet Mondriaanplein 61, Amersfoort

Bekijk meer:indoor speeltuinen

Obstaclerun

Foto: Bart Laarhoven

Voor de sportievelingen onder ons is er ook een leuke optie deze Pasen: namelijk de tweede editie van de Obstaclerun! Op tweede paasdag, maandag 22 april, staan vanaf 10.00 uur zo’n duizend sportieve Amersfoorters klaar voor een hardloopwedstrijd over opblaasobstakels. Het parcours voert de deelnemers over negen opblaasobstakels en gaat via de Hooglandsedijk, de Appelmarkt, Hof en Lieve Vrouwekerkhof naar de finish (hier is ook de start) op het Eemplein. Ren jij mee of ga je aanmoedigen? Meer informatie vind je hier!

De komende tijd hoef je je niet te vervelen in Amersfoort.

Party! Ook op de Hof is het feest tijdens Koningsdag

Om eerlijk te zijn zien wij ook bijna door de Koningsdagfeestjes het bos niet meer, want ieder plein...

Feestje: Diggy Dex, Kraantje Pappie en meer naar Koningsnacht Eemplein

15 x deze vette evenementen staan ons te wachten in 2019

Dat wordt smullen: Amersfoort krijgt er weer een foodtruckfestival bij

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.