Obstaclerun Amersfoort gaat tóch door, inschrijving is geopend

Door Charella Hulsbosch 12 februari 2018

Tien dagen geleden werd bekend dat de organisatie van de ‘Obstaclerun’ de stekker uit het evenement ging trekken, maar inmiddels zijn er andere Amersfoorters opgestaan om het evenement toch door te laten gaan. En het goede nieuws deze maandag: de inschrijving is geopend.

De organisatoren van de Marathon Amersfoort, Mik Borsten, Jaap Hengeveld en Floor Visser, gaan er voor zorgen dat het evenement toch op maandag 2 april gehouden kan worden. “De datum is onveranderd gebleven”, zegt Floor Visser. “Maandag 2 april, op 2e paasdag dus. Je kunt meedoen aan een run over tweeëneenhalve kilometer of vier kilometer, met onderweg zo’n negen obstakels. We hebben bewust gekozen voor deze grote opblaas obstakels. Wel zo leuk, net zo uitdagend en ook geschikt voor jonge deelnemers.” Meer informatie over de route vind je hier.

Obstaclerun Amersfoort

Kun je niet wachten om straks bij de finish je eigen Obstaclerun Amersfoort medaille om te hangen? Deelnemers aan de 2,5 km betalen €12,95 en deelnemers aan de 4 km betalen €16,95. Meer informatie over de inschrijving vind je hier.

Meer over

Doen

adv.