Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet vergeten te kijken: de Amersfoortse kringloop komt op televisie

Door Annemarie Degens 2 december 2019

We tipten ‘m al eens eerder, maar in september ben je met je hoofd natuurlijk nog helemaal niet bij kerst. Dat snappen wij ook wel. Daarom een kleine reminder dat Kringloopcentrum Amersfoort binnenkort weer te zien is op televisie in het programma ‘De kracht van de kringloopwinkel’, deze kerst op de VPRO!

Na de succesvolle documentaireserie ‘Het succes van de kringloopwinkel’ (2017), waarin Amersfoort óók al te zien was, komt de VPRO deze kerst terug met ‘De kracht van de kringloopwinkel’. Net als de eerste serie zitten de nieuwe vijf afleveringen vol verrassingen, unieke vondsten en bijzondere mensen met hartverwarmende verhalen. Naast Amersfoort komen ook kringloopwinkels in Leeuwarden, Apeldoorn en Groningen aan bod.

Upcyclen

Geheel volgens de hypes wordt er in de nieuwe reeks speciale aandacht voor de kunst van het upcyclen: het op creatieve wijze nieuw leven geven aan oude spullen. Behalve spullen vinden ook de kringloopmedewerkers vaak een tweede kans in de winkels. Ze (her)ontdekken hun talenten en geven nieuwe glans aan hun leven.

De kracht van de kringloopwinkel is van maandag 23 t/m vrijdag 27 december om 21.10 uur te zien op NPO 2. Voorganger ‘Het succes van de kringloopwinkel’ gemist? Je kunt de afleveringen hier terugkijken.

Meer kringloopwinkels?

Kringloopfanaat? Wij zetten de leukste kringloopwinkels in Amersfoort op een rij die een bezoekje waard zijn!

Kringloop de Kei amersfoort

Kringloop Amersfoort: hier vind je de leukste kringloopwinkels van Amersfoort

Op zoek naar een kringloop in Amersfoort? Verspreid over de hele stad vind je grote en kleine zaken ...

Anna Boon van kringloopwinkel Acht+: ‘Iedereen is onderdeel van onze droom’Meer over Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden ontdekken?

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden

kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Zwaaikom 21, Amersfoort

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.