Namasté: er komt een tweedaags yogafestival in Amersfoort

Door Annemarie Degens 17 april 2019

Workshops mindfulness en masseren, yogalessen in alle verschillende stijlen denkbaar en heerlijk gezond eten en drinken uit foodtrucks… De tweede editie van Yoga Festival Amersfoort biedt alles om kennis te maken met de ‘Yoga lifestyle’. Zaterdag 25 en zondag 26 vormt het terrein van het Eemklooster weer het decor voor het meest rustgevende festival van Nederland.

Verbinden, bewust worden en ontwikkelen is dit jaar het centrale thema van het Yoga Festival Amersfoort. Twee dagen lang staat op de intieme setting van het terrein rond het Eemklooster alles in het teken van persoonlijke ontwikkeling en rust.

Verspreid over twee dagen zijn er verschillende  yogalessen te volgen. Er worden meer dan zestig lessen gegeven waaruit jij kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld Yin Yoga, Vijnana Yoga, Hatha Pranayama, Ashtanga Yoga, Kundalini Yoga, Acro Yoga en Familie Yoga.  Er is zelfs een heuse line-up vol bekende Nederlandse yogi’s én volgt er nog een blokkenschema met alles te volgen lessen.

Mantrazingen

Wie zijn yogamat liever even laat voor wat het is, kan een van de vele workshops gaan volgen. Mindfulness, voeding en stress, persoonlijke ontwikkeling, verbindend communiceren, klankschalenconcert, masseren en mantra zingen…. Het is er allemaal.

Foodtrucks

Niet alleen de geest, ook het lichaam moet gevoed worden tijdens een festivalbezoekje, en daar heeft de organisatie van het Yoga Festival Amersfoort zeker rekening mee gehouden. De foodtrucks die het (vegetarische) eten en drinken verzorgen werken met duurzame en pure producten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit lekkere smoothies, vegaburgers, salades, gezonde soepen, wraps, maar ook zoete snacks.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website van het Yoga Festival Amersfoort voor alle verdere informatie en tickets.

In de Downward Facing Dog: 8 x hier doe je aan yoga in Amersfoort

Yoga is megapopulair, en wij snappen dat wel. Wie nog denkt dat yoga alleen voor zweverige types is ...

Meer over

Doen

adv.