Naar deze acts kijken de programmeurs van FLUOR het meeste uit

Aangeboden door FLUOR 30 december 2018

We geven je vast een suggestie voor je goede voornemens: meer concerten bezoeken. Daar kun je je heel makkelijk aan houden, want met zo’n leuk poppodium als FLUOR kun je de ene na de andere toffe act bekijken. “In 2018 tikten we zelfs de 50.000 bezoekers aan, dat is echt supergoed”, aldus de trotse programmeur Robert. “We hebben dit jaar meer dan twintig keer een show uitverkocht en het publiek en de boekers weten het podium nu feilloos te vinden.” Aankomend jaar gaan ze gewoon weer door met het boeken van toffe optredens en we lichten graag een tipje van de sluier op. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kleine wasjes, grote wasjes

“Ik vond het heel tof om Trafassi te boeken”, vertelt programmeur Robin, bij FLUOR verantwoordelijk voor de hiphop en danceproducties. “Ik zag hem live optreden in Tilburg en ik vond het zo vet. Hij komt gezellig met een dj bij ons langs tijdens Super Zwoel in april. Iedereen kent het liedje ‘kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine’ wel”, aldus een zingende Robin. De rest van het programma van Super Zwoel moet nog bekendgemaakt worden, dus we hebben hier te maken met een scoopje.

Kaartjes: de zwoele deuntjes van Trafassi hoor je op 6 april bij Super Zwoel. Het feest begint om 23.00 en om 04.00 kun je tevreden weer naar huis. De kaartjes zijn binnenkort te koop op de website van FLUOR.

Rowwen Hèze

“Dit wordt echt een feestje”, vertelt Robert. “Je zou het genre het beste kunnen omschrijven als bierdrink- en levensmuziek. Ik vind het heel bijzonder om te zien dat een band die in het Limburgs zingt, zo succesvol is. Ze hebben zelfs een paar landelijke hits gehad, net als De Kast bijvoorbeeld had met hun Friese liedjes. Het is een mooi fenomeen dat zulke muziek boven hun eigen provincie uitstijgt.”

Kaartjes: bierdrinkers en levensgenieters verzamelen zich op vrijdag 24 mei om 20.00. De kaartjes kosten € 24.50 per stuk, exclusief de servicekosten van € 1.50.

FLUOR Kinderdisco

Uiteraard het spannendste feestje van FLUOR, de nieuwjaarseditie van de FLUOR Kinderdisco. “We hebben drugshonden, alcoholcontroles, noem maar op”, zegt Robin gekscherend. Zonder dollen, voor de kinderen van 0 tot 12 is het een superleuke manier om de nodige oliebollen er weer af te springen. “Die kinderen sprinten de hele zaal door, net een groep kleine Max Verstappen’s. Het is een veilige manier om ze te laten wennen aan uitgaan.”

Kaartjes: samen met je kinderen het jaar dansend beginnen? De FLUOR Kinderdisco is op 2 januari van 13.00 tot 18.00. Kaartjes koop je voor € 1.50, exclusief de servicekosten van € 1.50.

Douwe Bob

Foto: ANP

“Die kennen we allemaal”, aldus Robert. “Het is de derde of vierde keer dat we hem mogen ontvangen. Toen hij net doorbrak, stond hij al in de oude Kelder.” Waarom de zanger zo populair is, is duidelijk. “Het is een knappe jongen en een beetje een boefje, met zijn tatoeages en rock-‘n-rollimago. Hij heeft net zijn nieuwe album uitgebracht, dus dat komt hij bij ons ten gehore brengen.”

Kaartjes: dit knappe boefje kun je op vrijdag 22 februari bewonderen. Voor € 20,- exclusief servicekosten van € 1.50 mag je om 20.00 naar binnen.

40UP

Een feest der herkenning, dat is 40UP. Mits je veertig jaar of ouder bent dan. “Met beamers en projectoren spelen we videoclips af uit de ’70’s, ’80’s en ’90’s. Het is supervet dat we voor deze doelgroep een plek hebben gecreëerd waar ze die oude tijden kunnen herbeleven en samen met leeftijdsgenoten een avond los kunnen gaan. Als je 39 bent, zien we dat trouwens ook door de vingers”, aldus Robin. De man die de deuntjes verzorgt is dj Harry de Winter.

Kaartjes: dansen met de veertigers doe je op vrijdag 1 februari. Het kost € 14.50 exclusief servicekosten van € 1.50 om binnen te komen. Je bent vanaf van 21.00 tot 03.00 welkom.

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

“Martijn Fischer kroop echt in de huid van André Hazes voor de musical Hij Gelooft in Mij en de film Bloed, Zweet en Tranen. Dat was zo populair, dat hij nu de theaters en poppodia afgaat”, vertelt Robert. “Er staat een fantastische liveband achter hem en hij zingt de megahits van Hazes. Het wordt sowieso volle bak met een hoop ouderwetse gezelligheid.”

Kaartjes: meezingen met Hazes doe je op vrijdag 8 maart om 20.00. De toegang kost € 22.50, exclusief servicekosten van €1.50.

FLUOR poppodia

Op aanvraag

Oliemolenhof 22, Amersfoort

Bekijk meer:poppodia
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.