Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Muziekliefhebbers opgelet: Popronde Amersfoort komt er weer aan!

Door Annemarie Degens 9 oktober 2019

Het is herfst, en dat betekent tijd voor de Popronde. Het grootste reizende festival van Nederland vindt dit jaar plaats in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! En natuurlijk wordt ook Amersfoort niet overgeslagen.

Van Onder de Linde tot Queens, van HiFi Klubben tot Bagels and Beans en van FLUOR tot Lapart… Amersfoort staat zaterdag 19 oktober in het teken van muziek tijdens een nieuwe editie van de Popronde. Meer dan veertig opkomende acts maken opvallende locaties door de hele stad onveilig. Extra leuk: alle optredens zijn gratis bij te wonen!

Breed aanbod

Niet alleen de locaties, ook het muzikale aanbod is breed. Zo kun je bij Popronde de dag starten met de mooie liedjes van singer- songwriters, dansen bij wereldmuziek, rocken bij onvervalste rock ’n roll of genieten van pop. Popronde vindt de hele dag plaats. De dag wordt om 13.00 uur bij Bagels and Beans geopend met het optreden van Josh’ Island. Het laatste optreden van de dag vindt plaats bij Vyssotski, om 23.45 uur met Destructive Penguins. Maar dan is het nog niet voorbij: bij theater De Lieve Vrouw staat nog een afterparty op de planning! Om 00.45 uur sluiten daar de bands Barry de Wit en Druiprek de Popronde van 2020 af.

Wel zin in een rondje nieuwe muziek op zaterdag 19 oktober? Het complete programma van Popronde Amersfoort vind je hier!

Meer te doen in Amersfoort!

Zet ‘m alvast in je agenda: Amersfoort pakt komend jaar uit met Koningsnacht!

Koningsnacht 2020 in Amersfoort wordt het he-le-maal. De gemeente heeft laten weten niet op te wille...

Goed bezig: volgende week is het de Duurzame Week in Amersfoort

De Lieve Vrouw komt met eigen programma: Plastic Soep in de Eem

Meer over

Doen

adv.