Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Muziekfestival 033Live komt er weer aan (en wij mogen kaarten weggeven!)

Aangeboden door 033Live 14 augustus 2019

Ja, je leest het goed: binnenkort vindt het gezelligste muziekfestival van Amersfoort weer plaats! Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus kun je genieten van liveoptredens van hele toffe artiesten, waaronder Bizzey, René Froger, Snollebollekes, T-Spoon en DJ Paul Elstak. En het allerleukste nieuws: indebuurt Amersfoort mag kaarten weggeven.

Echt Amersfoorts

Onder echte Amersfoorters behoeft 033Live eigenlijk geen introductie meer. Het gezellige evenement is een écht Amersfoorts feestje, waar je altijd wel bekenden tegenkomt. Bovendien bevat de line-up verschillende artiesten die een bijzondere link hebben met onze stad.

Zo kun je op vrijdag een liveoptreden van de Amersfoortse hiphopartiest en dj Bizzey bijwonen, en staat diezelfde avond ook een show van Snollebollekes op het programma. Deze artiest staat dit jaar twee keer in een uitverkocht Gelredome en zal ook op 033Live een knaller van een show geven. Dat belooft een feestelijk weekend te worden! Voor een voorproefje kun je hier de aftermovie van 033Live 2018 bekijken:

Lang leve de jaren negentig!

Maak het vrijdagavond niet té bont, want je wilt natuurlijk ook fit zijn op zaterdagavond! Deze avond staat volledig in het teken van de jaren negentig. Iedereen die gek is op muziek uit die tijd, kan tijdens 033Live zijn hart ophalen.

Muzikaal duo T-Spoon, bekend van de hit ‘Sex on the Beach’ is aanwezig, net als DJ Willem de Wijs. Ook Pater Moeskroen is erbij om knallende feestnummers ten gehore te brengen. Leuk detail: deze groep begon hun carrière ooit in het Amersfoortse Café van Santen. DJ Paul Elstak, die je waarschijnlijk kent van zijn hits ‘Rainbow in the Sky’ en ‘Love u more’, sluit de avond af. Dat wordt ouderwets gezellig hakken!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: 033Live
Foto: 033Live
033Live
Foto: 033Live
Foto: 033Live

Bij zijn is meemaken!

Zoals DJ Willem de Wijs het graag verwoordt: bij zijn is meemaken. Wil jij ook lekker losgaan tijdens 033Live? Bof jij even, want je kunt kaartjes winnen! Wij geven 2 x 2 kaartjes weg voor de vrijdag én zaterdageditie van dit heerlijke feestje. Kans maken? Vul onderstaand formulier in voor woensdag 21 augustus 12.00 uur. De winnaars ontvangen bericht per e-mail.

Kaartjes kopen

Niets aan het toeval overlaten? Scrol naar beneden en koop via de oranje button kaartjes voor 033Live.
Reguliere tickets kosten €21,50 (vrijdag) of €16,50 (zaterdag) per stuk en zijn te koop tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus gaan de Late-bird tickets in de verkoop voor €24,-(vrijdag) en €19,- (zaterdag) per stuk. Wil je er vrijdag én zaterdag bij zijn? Een combiticket scoor je deze week nog voor slechts €31,50!

Winnen!

Let op: vul achter je naam vrijdag / zaterdag in, zodat wij weten op welke dag je naar 033Live wilt komen. Een voorbeeld: je heet Piet Pieters en wilt kaarten winnen voor vrijdag. In het tekstveld ‘voornaam’ vul je dan Piet in. Bij ‘achternaam’ vul je Pieters vrijdag in.

Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben bericht ontvangen per mail.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.


Meer over 033Live ontdekken?

033Live

vrijetijd en uitgaan

Mijnbouwweg, Amersfoort

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.