Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meet your match: je kunt nu speeddaten bij Stadscafé Amersfoort

Door Annemarie Degens 4 maart 2020

Was jouw Valentijnsdag weer een eenzame en wil je weleens verandering brengen in jouw relatiestatus?  Dan hebben wij de tip voor jou: je kunt gaan speeddate bij het Stadscafé Amersfoort.

First Dates is niks voor jou, de Tindermatches blijven uit en in de kroeg kom je nooit iemand naar je smaak tegen… Klinkt bekend? Dan bevind je je waarschijnlijk in een dor dating landschap. Niet getreurd, de oplossing is hier:  Stadscafé Amersfoort wordt op woensdag 25 maart, 1 april en 8 april omgetoverd tot een echt datecafé. Met een tuinkamer vol vrijgezellen en charmante bartenders die het ijs breken.

Speeddatesessie

Speeddaten bij Stadscafé Amersfoort gaat in de vorm van een speeddatesessie. Dat betekent dat je een paar minuten met iemand aan tafel zit om kennis met elkaar te maken en te kijken of het een match is.  Lijkt dit je wat? Iedereen in de leeftijd van 23 tot 55 jaar kan zich aanmelden. Je kunt bij je aanmelding ook aangeven wat je seksuele voorkeur is.

Aan de hand van de aanmeldingen ontvang je een uitnodiging voor een van de avonden. Je bent deze avond verzekerd van een garantie op meerdere dates, een persoonlijke matching kaart, twee drankjes om los te komen, wat borrelhapjes om je mond mee te vullen als je even niks weet te zeggen en een overzicht van je matches. Enne, wie weet ga je aan het einde van de avond niet alleen naar huis!

Meedoen kost €20,- euro. Opgeven kan via de website van Stadscafé Amersfoort.Meer over Stadscafé Amersfoort ontdekken?

Stadscafé Amersfoort

cafés

Gesloten10:00 - 02:00

Lieve Vrouwekerkhof 3, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen Getipt

adv.