Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lockdown: bij A-Dance Studio’s volg je dans en bokslessen gewoon vanuit huis

Door Juliette Schmitt 20 maart 2020

Sinds afgelopen zondag zijn alle Amersfoortse horecazaken, scholen, kinderdagverblijven, sportclubs, bibliotheken, verschillende winkels en zwembaden gesloten. Een cruciale maatregel waar we met z’n allen flink aan moeten wennen. Van stilzitten op de bank worden we nu eenmaal niet fitter. A-Dance Studio’s bedacht een leuke én leerzame oplossing, zodat jij vanuit huis een dans- of boksles kunt volgen.

De klap van de sluiting komt hard aan bij Amersfoortse bedrijven. Overal in en rondom Amersfoort komen ondernemers met supercreatieve ideeën, om toch een product of een dienst te kunnen leveren. Bij A-Dance Studio’s bedachten ze een manier om de lessen gewoon door te laten gaan. Niet in een volle dansstudio, maar lekker vanuit huis. Wekelijks maken de dans- en boksdocenten toffe video’s, waarin zij een volledige les opnemen. Jij kunt vanuit huis de video via Youtube bekijken en vanuit je eigen woonkamer een les van A-Dance volgen. Nieuwe video’s worden twee tot drie keer per week geüpload.

De eerste les

De eerste les staat voor vanavond om 20.00 uur op de planning. Alle Amersfoorters die lid zijn van A-Dance, krijgen de linkjes naar de nieuwe lessen toegestuurd. Om heel Amersfoort op een fijne manier tegemoet te komen, kun je de lessen in deze vervelende tijd ook volgen als je geen lid van A-Dance bent.

De eerste les volg je vanavond om 20.00 uur, via deze link. Het klopt dat de link nu nog niet werkt, omdat de video pas vanavond live wordt gezet. Deze les wordt verzorgd door eigenaar en dansleraar van A-Dance Adam Woods. Wij wensen je alvast heel veel dansplezier!

Creatief

A-Dance Studio’s moet er niet aan denken om hun leden te laten zitten. “Ook de docenten hebben geen werk als wij dichtgaan en daarom hebben we dit plan bedacht”, vertelt Cody Loog van A-Dance Studio’s. “De docenten kunnen hun lessen nu (online) blijven geven en onze leden kunnen blijven sporten”, legt hij uit. “Wij gaan gewoon door met dansen en boksen!”


Meer over A-Dance ontdekken?

A-Dance dansscholen

Geopend10:00 - 21:30 *

Astronaut 12, Amersfoort

Bekijk meer:dansscholen

Weekend tips: 5x binnen doen in Amersfoort

Veel Amersfoorters blijven dit weekend liever binnen en dat is heel begrijpelijk. Om dit wat makkeli...

Amersfoortse Gidsen maken een online rondleiding met mooie verhalen over Amersfoort

Speltip: 30 seconds de Amersfoort editie!

Geen uittips, maar ‘intips’: vintage veiling, thuisfitness en meer!

adv.