Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker ongegeneerd lallen in Vyssotski tijdens het Smartlappenfestival

Aangeboden door Grand Café Vyssotski 30 maart 2019

Gelukkig mogen we in Amersfoort ieder jaar een heel weekend ongegeneerd meelallen met de foutste (of juist beste!) hits die de Nederlandse muziek rijk is. We hebben het natuurlijk over het Smartlappenfestival. De aankomende editie is op zaterdag 13 en zondag 14 april en geloof ons als we zeggen dat je het programma van Vyssotski dit jaar niet wil overslaan. 

Het café heeft op zondag de band Ludduvudduh uitgenodigd. Als je nog niet bent gestruikeld over deze tongbreker leggen we je graag uit wat je kunt verwachten. Ze omschrijven zichzelf als een ‘NederLol & Pretband’ en gaan helemaal los met liedjes als Annabel, Even aan mijn moeder vragen en Het kleine café aan de haven. 

Liefdesverdriet

De betekenis van Ludduhvudduh is liefdesverdriet, maar dat hoor je absoluut niet terug tijdens hun optredens. Die spetteren aan alle kanten van vrolijkheid en je gaat er sowieso van dansen. Natuurlijk zitten er een paar echte tranentrekkers in het repertoire, maar ze steken die liedjes in een ander – vrolijk – jasje. Het enige wat je dan nog rest is meedeinen, meelallen en vooral heel erg genieten.

Karaoke

Dat meelallen kun je overigens al even oefenen op zaterdag 13 april. Dan houdt Vyssotski vanaf 21.30 een speciale smartlappeneditie van de Karaoke Night. En als je daar óók nog voor wil oefenen – want karaoke is gewoon superleuk – dan kun je op dinsdag 9 april meedoen aan de reguliere Karaoke Night. We kunnen wel zeggen dat de eerste helft van april een groot feestje wordt bij Vyssotski.

Natuurlijk bij Vyssotski

Vyssotski profileert zich de laatste tijd steeds meer als plek waar je moet zijn voor gezellige live-muziek met een goed biertje en tijdens het Smartlappenfestival is dat niet anders. Op zondag 14 april schuif je tussen 15.00 en 18.00 gezellig aan om Ludduvudduh in actie te zien. Krijg je geen spijt van.


Meer over Grand Café Vyssotski ontdekken?

Grand Café Vyssotski cafés

Geopend11:00 - 02:00

Lieve Vrouwestraat 17, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

adv.