Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Edelsmederij Kircher-Schmuck spijkert je kennis over edelstenen bij

Aangeboden door Edelsmederij Kircher Schmuck 3 maart 2018

Edelstenen en parels, goudsmid Kerstin Kircher krijgt er geen genoeg van. Ze organiseert geregeld evenementen waarin ze mensen meeneemt in de wereld van zeldzame stenen. De eerstvolgende lezing is op vrijdag 16 maart.

Kerstin is dol op werken met edelstenen. Ieder juweel dat haar edelsmederij verlaat, is gemaakt naar een eigen ontwerp. “Mensen kopen steeds vaker losse stenen, waar ik vervolgens een sieraad van maak. De stenen worden ook steeds zeldzamer, waardoor sommige mensen het nu ook zien als een investering.”

Lezing

 

Voor iedereen die een bijzondere interesse in edelstenen heeft, organiseert Kerstin een lezing in Galerie 1664 aan ’t Havik. Na de ontvangst – waar je een lekker glaasje bubbels krijgt – luister je veertig minuten naar Veronica Verdoorn-De Vrede, van Zylana Pearls Gems & Jewellery. Zij vertelt: “Waardering groeit met kennis. Toen ik leerde over de oorsprong van edelstenen en parels, over de complexe structuren en de vaak ongelofelijke eigenschappen die ze bezitten, groeide ook mijn voorkeur voor top-exemplaren. Want ga maar na: als je alle elementen en omstandigheden die nodig zijn om een perfecte parel of edelsteen te vormen in ogenschouw neemt, hoe groot is dan werkelijk de kans dat alles op precies de goede manier samenvalt?” Na de lezing ben je ongetwijfeld net zo enthousiast over zeldzame stenen als Veronica en Kerstin. Dat je na afloop met tien procent korting verschillende stenen en parels kunt kopen, is dan ook mooi meegenomen. En dat je lekker kunt neuzen terwijl je geniet van een hapje en een drankje, is ook niet mis.

Praktische info

De ontvangst is vrijdag 16 maart om 18:30 in Galerie 1664 aan ’t Havik 25, drie deuren naast de edelsmederij Kircher-Schmuck. Om 19:40 is de lezing afgelopen en is het tijd voor de hapjes en de drankjes. Om 21:30 is de avond voorbij en kun je je aankopen mee naar huis nemen. Wil je komen? Dan kun je bellen naar 033 4624911, een mail sturen naar [email protected] of langskomen in de winkel. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij.


Meer over Edelsmederij Kircher Schmuck ontdekken?

Edelsmederij Kircher Schmuck juweliers

Vandaag gesloten

Havik 15, Amersfoort

Bekijk meer:juweliers

adv.