Het is Singles Day vandaag: dit doe je als vrijgezel in Amersfoort

Door Roeliene Bos 11 november 2017

Het begon allemaal in China, waar ze een soort anti-Valentijnsdag vieren op 11 november, vanwege de vier enen. Daar vieren ze het met grote sales, maar wij hebben wel betere plannen. Singles van Amersfoort, dit kun je allemaal doen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boekje lezen bij Corazon

Als je een boek leest in het café, valt het al niet meer zo op dat je alleen bent. Bij Corazon trek je gratis allerlei boeken uit de kast en hebben ze ook nog eens lekkere koffie. Geen mensen waar je mee hoeft te praten, alleen jij en je boek. Dat is toch heerlijk?

Corazon Coffee koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Krommestraat 18, Amersfoort

Bekijk meer:koffiebars

Nieuwe mensen leren kennen

Een aantal maanden geleden maakten we een lijstje met plekken met zogenaamde ‘Small Talk Zones’. Daar kun je aan de hand van gekleurde blokken laten weten of je openstaat voor een praatje. Dus trek die sociale schoenen aan en wie weet leer jij wel een hoop leuke nieuwe mensen kennen.

Kunsthal KAdE bezienswaardigheden

Nu gesloten11:00 - 17:00

Eemplein 77, Amersfoort

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Doordeweeks barhangen

Foto: Roeliene Bos

We spraken voor onze rubriek ‘Barman van de Week’ al flink wat barmannen, maar met name Yaël Kooy vond het fantastisch om gesprekjes aan te knopen met zijn gasten op de rustige dagen. In het weekend voelt het misschien raar om in de drukte alleen uit te gaan, doordeweeks kun je gerust een praatje maken met de barman. “Ik vind het leuk als mensen hier hun hart komen luchten”, aldus Yaël.

Gaycafe Lapart cafés

Nu gesloten11:00 - 05:00

Hof 18, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Met andere singles naar de bios

De Lieve Vrouw
Bron: Facebook De Lieve Vrouw

De Lieve Vrouw organiseert elke maand een bioscoopavondje speciaal voor de singles onder ons. Je weet dus in ieder geval dat je één ding met elkaar gemeen hebt: films! Genoeg stof tot praten dus. En na afloop van de film borrel je er gewoon nog even gezellig na. De eerstvolgende CineSingle staat gepland op 19 november.

De Lieve Vrouw bioscopen

Nu gesloten11:00 - 00:00

Lieve Vrouwestraat 13, Amersfoort

Bekijk meer:bioscopen

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen