Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

INTIP: De #thuisvermaaklijst van indebuurt!

Door Carin van der Meij 25 maart 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden veel maatregelen getroffen. Thuiswerken, kinderen niet naar school, zo min mogelijk de straat op: het is nogal wat. Nu je toch thuiszit, kun je er beter maar wat van maken. Met de thuisvermaaklijst helpen we je een handje.

Zie het als een bucketlist, maar dan de huis-tuin-en-keuken-variant. Wat zou je de komende weken in huis willen doen? Schrijf het op de thuisvermaaklijst. Zo kan je, wanneer je je verveelt, naar de lijst kijken en iets uitzoeken!

Hoe werkt het?

Het idee is simpel. Print onderstaande lijst uit en schrijf daar tien doelen op die je de komende tijd in- en rond huis wil doen. Heb je er meer? Dan kun je natuurlijk de thuisvermaaklijst meerdere keren printen. Je kan er voor kiezen om hier klusjes op te zetten zoals:

  • De zolder opruimen
  • De douche ontkalken
  • Tuin zomerklaar maken
  • Auto wassen en stofzuigen

Niet echt de spannendste dingen om je mee te vermaken hè? Er zijn ook genoeg leuke doelen te bedenken waar je echt naar gaat uitkijken zodra je ze opschrijft:

Je mag je creativiteit de vrije loop laten. Deel je avonturen met #thuisvermaaklijst, dan help je je medemens ook nog! Volgende week maken we een overzicht van de leukste inzendingen uit Amersfoort.

#thuisvermaaklijst

thuisvermaaklijstMeer lezen?

Extra subsidie voor festivals in Amersfoort

Hoewel we afgelopen week moesten melden dat veel Amersfoortse festivals dit jaar niet doorgaan door ...

Bijzonder! Woonbootbewoners in isolatie krijgen een varende serenade

Alleen nog maar voedingsmiddelen op de Amersfoortse markt

Meer over

Corona Doen

adv.