Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: deel je mooiste stoepkrijtboodschap met Amersfoort!

Door Melt Pels 1 april 2020

In 2017 riep radiomaker Gerard Ekdom de eerste woensdag van april om tot Nationale Stoepkrijtdag. Daarom is het vandaag… Nationale Stoepkrijtdag! Haal je stoepkrijt uit het stof en laat je creativiteit de vrije loop. Steek je buren en naasten een hart onder de riem met een mooie boodschap.

Disclaimer: de regels van het RIVM zijn er niet voor niets, vermijd groepen mensen, als je de straat op gaat, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd minimaal 1,5 meter afstand van een ander. 

Vorig jaar werd de Nationale Stoepkrijtdag nog uitbundig gevierd op scholen door heel Nederland. Helaas zal dat dit jaar iets anders moeten. Daarom doen wij een oproep: na het fantastische aantal (45!) foto’s van de #berenjacht vragen we jullie nu om allemaal een mooie tekening of bericht te maken op de straat met stoepkrijt! Help elkaar om de moed erin te houden met een mooie boodschap voor je buren, naasten en iedereen die toevallig langsloopt. Steek elkaar een hart onder de riem!

Deel de foto’s op social media met #stoepkrijtdag2020 of mail ze naar ons! Dan zorgen wij dat straks iedereen in Amersfoort vanuit hun eigen huis kunnen genieten van jouw creatie.

 

Meer over

Doen Gemeente

adv.