Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de muziekliefhebbers: 5 x gratis livemuziek in Amersfoort

Door Annemarie Degens 21 februari 2020

Gek op muziek? Dan kan je dit weekend je lol op in Amersfoort. Er zijn namelijk héél véél plekken waar je de komende dagen kunt genieten van gratis livemuziek!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Boothill Saloon

Bij de Boothill kun je iedere vrijdag genieten van livemuziek, en zo ook deze! Vandaag staan de bands Tardigrade en HYRON op de planning. Tardigrade is een jonge indierock band met dromerige eerlijke liedjes, zo puur dat je niet anders kan dan je laten meevoeren door hun volle sound en herkenbare lyrics. Support komt van HYRON. De Utrechtse band HYRON maakt donkere rock. Verwacht een show met stevige riffs, melodische composities en eenzame vocalen. Het eerste optreden begint om 21.30 uur. Uiteraard is de entree gratis.


Meer over Boothill Saloon ontdekken?

Boothill Saloon cafés

Geopend14:00 - 02:00

Krankeledenstraat 16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Miles

©Google Streetview

Miles heeft altijd een volle agenda met gratis livemuziek en dat is dit weekend niet anders. Op vrijdag kun je steevast vanaf 23.00 uur genieten van Friday Night Session, een avond met de beste sessiemuzikanten die het weekend openen met de lekkerste pop-, rock-, soul- en funkcovers. Op zaterdag staat de band Friends of Soul vanaf 22.00 uur op het podium en op zondag maakt de Amersfoortse band Biggles vanaf 16.00 uur het café aan de Hof onveilig.


Meer over Café Miles ontdekken?

Café Miles cafés

Geopend12:00 - 02:00

Hof 25-26, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Pitchers

Foto: Facebook

Ook Pitchers heeft ieder weekend meer dan één avond voor muziekliefhebbers. Zeker degenen die niet vies zijn van een lekkere jamsessie kunnen bij Pitchers terecht, er staan er dit weekend namelijk twee op de planning. Op zaterdag vanaf 15.00 uur onder leiding van Henry Claase, en op zondag vanaf 20.00 uur onder leiding van Funky Bluetooth. Geen zin in een jamsessie, maar wel in livemuziek? Op zondag speelt vanaf 16.00 uur Bite the Bullet.


Meer over Pitchers ontdekken?

Pitchers cafés

Geopend16:00 - 02:00

Groenmarkt 7, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

J&D

Foto: J&D Amersfoort

Kijk jij al uit naar het Smartlappenfestival? Dan hebben we goed nieuws voor je: zondag is er alvast een voorproefje in J&D. Hanny en Astrid van de BOA’s vertolken de mooiste smartlappen. Ouderwets gezellig met een lach en een traan, onder het genot van een lekker drankje en een bitterbal genieten of meezingen met bekende smartlappen van toen en nu!


Meer over J & D ontdekken?

J & D cafés

Geopend15:00 - 20:00

Hof 18, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Centraal Ketelhuis

Foto: Centraal Ketelhuis

Bij het Centraal Ketelhuis staat niet alleen een lekkere lunch en borrel, maar ook gratis livemuziek op het menu. Tijdens je zelf samengestelde lunch kun je deze zondag luisteren naar fijne easy listening-muziek voor de zondagmiddag. Twist & Shout, oftewel Mandy van Wijk & Fabrizio Quissanga weten op humoristische wijze een geweldige, interactieve show te verzorgen en spreken met hun veelzijdige repertoire een breed publiek aan. Ze spelen tussen 14.00 en 16.00 uur.


Meer over Centraal Ketelhuis ontdekken?

Centraal Ketelhuis restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 18:00

Soesterweg 320, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hou deze plekken in de gaten voor meer gratis livemuziek in Amersfoort!

8 x genieten van gratis livemuziek in Amersfoort

We moeten er nu toch echt aan gaan toegeven: de festivaltijd is voorbij. Maar dat betekent juist dat...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.