Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is bijna weekend en deze dingen wil je niet missen in Amersfoort

Door Annemarie Degens 13 september 2019

Het is weer zo ver: het weekend staat voor de deur! Nog een paar uurtjes dan klappen we de laptop dicht, trekken we de kantoordeur achter ons dicht en gaan we de vrijheid vieren. Hoe? Met deze vijf superleuke dingen om te doen in Amersfoort natuurlijk!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

The Sheila Farm

Muziekliefhebbers opgelet: voor jullie is er zát te doen in Amersfoort dit weekend! Zoals een nieuwe editie van The Sheila Farm, zaterdag vanaf 18.00 uur in Zandfoort aan de Eem. The Sheila Farm is een Amersfoorts bandjesfeest met acht bands binnen en drie akoestische singer-songrwriter acts buiten. Van folk tot rock tot psychedelica tot metal. En het allerleukste: het is helemaal gratis!

Inspiratiefestival 033

Zondag staat De Nieuwe Stad in het teken vanl inspiratie tijdens Inspiratiefestival 033. Er zijn workshops, muziek, eten en meer voor iedereen die kiest voor bewust, duurzaam en sociaal leven. Het Inspiratiefestival 033 duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis, tenzij je een workshop volgt of je aanmeldt voor een massage. Dan betaal je 10,00 euro.

Open Monumentendag

Altijd al willen weten wat er achter de gesloten deuren van al die prachtige monumenten in Amersfoort zit? Sla dan dit weekend je slag, want zaterdag en zondag is het Open Monumentendag! Het landelijke thema ‘Plekken van Plezier’ staat ook centraal in Amersfoort, dus dat belooft veel goeds.

Rondje van de Stad

Tijdens Open Monumentendag organiseert theatergroep De luie Honden op zondag 15 september voor de derde keer het festival Rondje van de Stad. Een festival op bijzondere locaties met lokale podiumkunstenaars, met zowel nieuw talent als gevestigde namen. Benieuwd naar het programma? Dat vind je hier!

Amersfoortse Pracht

Kultlab, de organisator van onder andere Into The Woods, geeft Amersfoort een KEIhard cadeau: het nieuwe festival Amersfoortse Pracht. Dit weekend wordt Into The Woods voor de tiende keer gehouden, en dat vieren we zondag met het gratis festival Amersfoortse Pracht. Er is van alles te doen voor jong en oud, en iedereen is uitgenodigd. Het complete programma check je hier!

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.