Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is bijna weekend en deze dingen wil je niet missen in Amersfoort

Door Annemarie Degens 14 februari 2020

Het is weer zo ver: het weekend staat voor de deur! Nog geen plannen? Geen punt, er zijn ook dit weekend weer genoeg leuke dingen te doen in Amersfoort.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

EP Release

Foto: Felipe Pipi

Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis is een nieuwe band uit Amersfoort die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema’s als het leven, de dood en Tinder. Vandaag, op Valentijnsdag én exact twee jaar na de eerste single, verschijnt de debuut EP ‘Houten Klaas’ van de band, en deze wordt uitgebracht met een feestje in FLUOR! Het optreden begint om 20.00 uur en een kaartje kost € 5,00, verkrijgbaar via de website.


Meer over FLUOR ontdekken?

FLUOR poppodia

Op aanvraag

Oliemolenhof 22, Amersfoort

Bekijk meer:poppodia

Valentijnsbeklimming

foto: vvv Amersfoort

Vergeet een filmpje pakken of uit eten, verras je Valentijn dit jaar door haar of hem uit te nodigen voor een romantische torenbeklimming in het donker. De gids neemt jullie mee naar de top van de Onze Lieve Vrouwetoren waar jullie samen kunnen genieten van het uitzicht over de talloze lichtjes van de binnenstad. Na afloop van jullie beklimming staat er beneden een glaasje bubbels klaar. De Valentijnsbeklimming kost €10,00 per persoon en start om 20.45 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van de VVV of overdag aan de balie.

Er is nog veel meer te doen rond Valentijnsdag in Amersfoort!

Love is in the air: 6 x dit wil je doen tijdens Valentijnsdag in Amersfoort

Aaaah Valentijnsdag, de dag van de liefde. Aanstaande vrijdag is het weer zover. Nog geen plannen? I...

Amersfoortse aanbiedingen: 5 x leuke Valentijnscadeaus voor weinig


Meer over Onze Lieve Vrouwetoren ontdekken?

Onze Lieve Vrouwetoren entertainment

Geopend11:00 - 17:30

Krankeledenstraat 30, Amersfoort

Bekijk meer:entertainment

Bierproeverij

bier cafe
Foto: Pexels

Amersfoort is een bierstad bij uitstek. In de hoogtijdagen, de 15e en 16e eeuw, verdiende zo’n 60 procent van de bevolking zijn geld aan bier. Wie meer over de rijke bierhistorie van Amersfoort wil leren, kan zaterdag 15 februari meewandelen met de historische bierwandeling van de Amersfoortse gidsen. De wandeling start met een rondleiding in de monumentale kuiperij Meester in de Hellestraat, waar vroeger de biervaten gemaakt werden, en voert langs plekken in de stad die te maken hebben met de bierhistorie. De tour eindigt met een bierproeverij, uiteraard met Amersfoortse biertjes. Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website van de Amersfoortse Gidsen.


Meer over Amersfoortse Gidsen ontdekken?

Amersfoortse Gidsen bezienswaardigheden

Op aanvraag

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Quizzen

Ken jij alle kaartjes van Trivial Pursuit uit je hoofd? Dan is de Grote Decennium Pubquiz bij Long John, aanstaande zondag 16 februari, wat voor jou! In de afgelopen tien jaar is er een hoop gebeurd, en daar gaat deze quiz over. Je kennis hierover wordt in vijf rondes getest. Meedoen kan met een team van maximaal zes personen en kost €10,00 euro, inclusief een borrelhapje. De quiz start om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Aanmelden kan via de mail.


Meer over Long John’s Pub ontdekken?

Long John’s Pub cafés

Geopend09:00 - 01:00

Krankeledenstraat 20, Amersfoort

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.