Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wees er snel bij! Wij geven 350 Amersfoorters 80% korting op merkkleding

Aangeboden door BestSecret 28 februari 2020

Een mooie tas van Michael Kors of een nieuw paar Jimmy Choo’s… maar dan betaalbaar! Een winkel vol korting, zodat alle luxe en dure merken alleen voor jou stukken goedkoper zijn.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Wij hebben het gecheckt en jawel: het bestaat echt. Via BestSecret shop je online luxe kleding en accessoires tot wel 80% korting. Wij hebben voor jou een speciaal lidmaatschap geregeld. Helaas is dit beperkt, er komen niet meer dan 350 lidmaatschappen vrij. Dus meld je snel aan via deze link. Let op: vol = vol.

Geheim modeparadijs

Wat is BestSecret dan precies? Dit bedrijf startte in 2007 in Duitsland, maar voorziet tegenwoordig fashionlovers in onder andere Zwitserland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk van een nieuwe garderobe. Zie het als een geheim modeparadijs waar alleen leden mogen winkelen. Op alle items zit een korting die varieert tussen de 20 en 80 procent. Klinkt lekker, toch? En het wil nu ook Nederland veroveren, met in het bijzonder Amersfoort!

Tekst gaat verder onder de foto.

Meer dan 3000 merken

Op de website vind je meer dan 3000 merken met kleding uit de collecties van dit jaar én vorig jaar. Niets is ouder dan een jaar. Chloé, The North Face, Burberry, Valentino… Het ding is: daar zie je nu nog niks van, omdat je member moet zijn om toegang te krijgen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Korting voor de dames! Schoenen -20%, horloge -50%, jurk -32%, tas -20%, oorbellen -50%, jacket -62% en jas -46%. Foto: BestSecret

Zo word jij lid

Goed nieuws! Lid worden is helemaal gratis. Maar je bent niet zomaar een member. Hiervoor heb je een uitnodiging nodig van een bestaand lid óf van een partner. En laten wij nu partner zijn van BestSecret! Via deze link schrijf jij je in en heb je toegang tot alle prachtige merken. Voor je het weet loop jij in je nieuwe outfit door Amersfoort.

Tekst gaat verder onder de foto.

Voor de mannen: horloge -50%, jeans -28%, trui -33%, tas -20%, schoenen -37% en jas -50%. Foto: BestSecret

Spaar punten en krijg nog meer korting

Krijg je geen genoeg van korting? Spaar dan extra punten in je BestSecret-account en je koopt je nieuwe items voor een nog lagere prijs. Punten verdien je door vrienden aan te bevelen én door gewoonweg te shoppen.


Meer over BestSecret ontdekken?

Lees meer: 

Deze nieuwe woonwinkel is een mix tussen een Ibiza lounge, een huiskamer en een galerie

Amersfoort is een bijzondere woonwinkel rijker. De winkel heet Spektakel, is gevestigd aan de Chromi...

5 x de leukste winkels in Amersfoort volgens locals

Verse inkt: 6 x tattooshops in Amersfoort

 

adv.