4 redenen waarom je Maan wil zien in FLUOR

Aangeboden door FLUOR 6 februari 2018

Heb jij Maan ook zo aangemoedigd tijdens de zesde editie van The Voice of Holland? Dan hebben we goed nieuws, want ze komt donderdag 15 maart naar FLUOR en je kunt er nog bij zijn! We vertellen je waarom je haar absoluut niet wil missen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ze werkte samen met Hardwell

Het nummer Perfect World – geproduceerd door Hardwell – won zelfs een gouden plaat. Met een beetje mazzel zingt ze deze hit voor alle Amersfoortse fans.

Ze is ambitieus

De nieuwe single (Boy You Almost) Had It All is wat Maan betreft nog maar het begin. Ze wil de Ziggo Dome uitverkopen en in het buitenland optreden, ‘ergens in een line-up tussen Beyoncé en Justin Bieber’, wenst Maan lachend.

Omdat ze Marco Borsato liet huilen

Als je rot in het vak Marco Borsato zo laat huilen, dan weet je dat je het goed gedaan hebt. Hij pinkte tijdens dit optreden menig traantje weg. Maan laat horen dat ze ook live een dijk van een stem heeft.

FLUOR heeft een waanzinnig podium

Je kunt nog zo’n leuke artiest zijn, maar als de plek waar je optreedt geen uitstraling heeft, is dat toch een beetje jammer. Gelukkig hebben ze daar bij FLUOR geen last van. De zaal hangt vol met aparte attributen, de akoestiek is uitmuntend en je kunt zo dicht bij het podium staan dat je je idool bijna aan kunt raken. Is dat even genieten.

Een kaartje om Maan bijna aan te kunnen raken kost € 15,00. De zaal is donderdag 15 maart vanaf 20.00 open. 

FLUOR poppodia

Op aanvraag

Oliemolenhof 22, Amersfoort

Bekijk meer:poppodia
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶