Gaycafé Lapart geeft een afscheidsfeest en doet letterlijk het licht uit

Aangeboden door Lapart 19 februari 2019

Na bijna dertien jaar het hoekje op de Hof onveilig te hebben gemaakt, verhuist Maicel zijn café naar de overkant: de Hof 6. Eerder vertelde hij al uitgebreid over zijn plannen met de nieuwe toko, maar voordat het zover is, staat er nog een spetterend afscheidsfeest op ons te wachten. 

Voor dat feest is de juiste outfit alles. Het licht gaat namelijk letterlijk uit in het knusse café en je staat de hele nacht te shinen onder een blacklight. Trek dus vooral een wit t-shirt aan of smeer lichtgevende verf op je kleding.

Het feestje

Alle dj’s van Lapart komen een uurtje draaien en natuurlijk maakt Tybo met liefde de gekste shotjes voor je klaar. Het feestje start om 22.00 en gaat door tot in de vroege uurtjes, precies zoals we gewend zijn van het altijd gezellige barteam. Dus gooi die heupen los, trek wat moois aan, klim op de bar en neem samen met Maicel in stijl afscheid van het oude en vertrouwde stekkie.

Nieuw stekkie

lapart gaat verhuizen

Na afloop van het afscheidsfeest heeft Maicel nog een week om de laatste puntjes op de i te zetten. Dan hebben we er deze lente en zomer gelijk een lunchplek bij op de Hof, want Maicel gooit de zaak vanaf dan ook overdag open. “Dan kan iedereen op ieder moment kennismaken met het warme huiskamergevoel van Lapart.”

Bergpaviljoen Bistronomique en Bar

Deze Amersfoortse restaurants doen mee aan de Vegetarische Restaurantweek

Mmm, de Vegetarische Restaurantweek komt er weer aan. Van 11 tot 17 maart kun je bij verschillende r...

Lapart gaat verhuizen: ‘De gasten krijgen er een groot en zonnig terras bij’


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lapart. Meer over Lapart ontdekken?

Lapart cafés

Nu open20:00 - 03:00

Hof 18, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

adv.