Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga mee op de Sint Speurvaart

Door Juliette Schmitt 18 november 2019

Kinderen vanaf vier jaar kunnen op 23 en 24 november meevaren met de Sint Speurvaart. Zodra het schemerig wordt vertrekken de boten van de Waterlijn door de historische grachten van Amersfoort. Als je goed kijkt, kun je de Pieten langs de waterkant aan het werk zien. En wie echt goed speurt ziet misschien Sinterklaas wel!

Pieten spotten in de schemer

Altijd al eens in het donker willen speuren? Dan is dit je kans om mee te gaan met wel een hele bijzondere speurtocht, namelijk vanuit het water! De tocht wordt maar twee keer georganiseerd. Dit jaar kun je mee op 23 en 24 november. In de schemering, terwijl er steeds meer lichtjes aangaan langs de waterkant, kunnen kinderen Pieten spotten. Piet vertelt aan het begin van de vaart wat er allemaal te speuren valt. Tijdens de speurvaart noteer je op een formulier hoeveel Pieten jij gezien hebt.

Het vertrekpunt

Wil je mee op de Sint Speurvaart? Wees er dan snel bij! Er gaan dit jaar maar twee speurvaarten. Het vertrekpunt van de tocht is de Onze Lieve Vrouwentoren. Daar verzamelen alle deelnemertjes om 16:00 uur. Kinderen vanaf vier jaar mogen meevaren. En op de boot moet minimaal één volwassene aanwezig zijn. Wil je graag mee op de spannende Sint Speurvaart? Klik hier om je tickets te bestellen.


Meer over Waterlijn ontdekken?

Waterlijn bezienswaardigheden

GeopendHele dag

Krommestraat 5, Amersfoort

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Meer lezen: 

Tof! Je kunt binnenkort dineren in een rijdende trein en die vertrekt vanuit Amersfoort

Wil jij weleens op een bijzondere manier dineren? Geen standaard restaurant met uitzicht op de winke...

Toen in Amersfoort: foto’s van cafés die zijn verdwenen uit de binnenstad

Amersfoorts mysterie: hoe komt de Kamperbinnenpoort aan die naam?

Meer over

Doen

adv.