Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Amersfoort

Aangeboden door FÏNLEY 29 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Amersfoort. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Samen het ijs op

foto: Facebook winterparadIJS Eemplein

Yes! Je kunt weer schaatsen! Het winterparadIJS op het Eemplein is heel de maand december geopend. Trommel je vrienden op en geniet van een zondagmiddag vol schaatspret.

Borrelen met uitzicht over het winterparadIJS

©Yourlittleblackbook.me

Ben je uitgeschaatst? Ga dan lekker opwarmen in het Eemhuis. Vanaf de tweede verdieping heb je een prachtig uitzicht over het Eemplein. De ideale plek om na het schaatsen af te spreken met je vrienden. Wil je tijdens deze dagen wel borrelen, maar heb je geen zin in alcohol? Kies dan voor FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Met haar verfijnde smaken en subtiele bittertje is dit een verrassend alternatief.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Bakken voor het goede doel

Posted by Hof, Amersfoort on Monday, 28 October 2019

Vlak voor Kerst kun je nergens beter terecht dan op de Hof. De wintermarkt wordt op 19, 20 en 21 december gehouden van 16.00 tot 22.00 uur. Op zondag 22 december moet je er zeker heen, want dan is er een bakwedstrijd en bakesale voor het goede doel!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.