Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Amersfoort

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Amersfoort. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Borrelen bij Brasserie Cribs

©Yourlittleblackbook.me

Je shopdag perfect afsluiten op zondagmiddag? Dat doe je bij Brasserie Cribs. Strijk neer aan één van de heerlijke tafeltjes, om ondertussen lekker te genieten van fijne aperitiefhapjes. Tip: Brasserie Cribs schenkt ook FÏNLEY dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de kaart staan onder meer de varianten Tonic, Bitter Lemon en Ginger Ale.

Bezoek de 25 x 25 x 25 tentoonstelling

25 Schilderijen van 25 bij 25 centimeter van 25 verschillende kunstenaars. Allemaal te zien in het Mondriaanhuis. Nu de dagen korter worden en je een ‘nat pak’ niet kunt uitsluiten, is het de perfecte tijd om de kunsten van de verschillende schilders te bewonderen.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Beklim de Lange Jan

Op de Onze Lieve Vrouwetoren Lange Jan
Het uitzicht vanaf de toren. Foto: Charella Hulsbosch

Samen met je familie of vrienden de trots van Amersfoort beklimmen? Dat kan! Beklim de bekendste blikvanger van Amersfoort en bekijk de stad eens van boven. Kijk hier hoe je de Onze Lieve Vrouwentoren kunt beklimmen.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.