Feestje: 5 x superleuke dingen om te doen dit weekend in Amersfoort

Door Annemarie Degens 20 maart 2019

Het weekend is weer in aantocht en wij hebben er zin in! Heb je nog geen agenda vol plannen en vraag je je af wat je met al die vrije tijd moet? Geen nood, er is namelijk weer genoeg leuks te doen dit weekend in het Amersfoortse. Wij zetten de vijf leukste evenementen van dit weekend in Amersfoort voor je op een rij!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Heel Kruiskamp Bakt

De beste bakker van Vathorst

Is taarten bakken je hobby? Of zou je het dolgraag willen leren? Of ben je geen bakkertje maar wel een smulpaap? Vrijdag kun je tussen 13.00 en 15.00 uur in Bij Bosshardt Kruiskamp aan het Neptunusplein 66k met je bakkunsten aan de slag. Iedere week staat een ander baksel in de schijnwerpers, van een simpele appeltaart tot een groots versierd bakkunstwerk. Aanmelden kan via Facebook.

SamBal

Schrikt een beetje pit jou niet af? Dan moet je zaterdag bij SamBal in Zandfoort aan de Eem zijn! SamBal is een pittig feest voor iedereen. Een feest van goede muziek en lekker eten. De SamBal Houseband: PUSH met Charles en Angelina Bal-Amoit verzorgt deze avond een live optreden, Bung Bung Badi met Peter Badebroek en zijn Pop Up kitchen zorgt voor lekkere hapjes en er staat nog veel meer op het programma! Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je hier.


Meer over Zandfoort aan de Eem ontdekken?

Zandfoort aan de Eem restaurants en horeca

Nu open11:00 - 00:00

Eemlaan 100, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Suppen voor het milieu

Foto: Ietse Horneman

Gratis suppen én iets goeds doen voor het milieu! Twee vliegen in een klap, toch? Ter gelegenheid van Wereld Waterdag gaat Lakeside SUP samen met Sloepverhuur Vathorst en RED Paddle Co zaterdag 23 maart 2019 om 11 uur het water op om de Laak in Amersfoort Vathorst op te schonen. En Wearenottrash is erbij om de kades schoon te maken. Meedoen? Om 11 uur start de groep in de Markenhaven. Meer informatie vind je hier.

Vintage per kilo

vintage kilo sale

Vintage, we zijn er gek op! Aanstaande zondag kun je vintage pareltjes per kilo scoren tijdens de Vintage Kilo Sale het Kringloopcentrum Amersfoort. Tussen 12.00 en 17.00 liggen de stapels vintage kleding voor je klaar. Er zijn Bomber jackets, denim, Levi 501, mohair & knitwear, kimono’s, crazy print shirts en colberts, jurken, sportswear (o.a Adidas), 80s rokken, blousjes en meer! Al zin om te shoppen? Meer info vind je hier!


Meer over Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden ontdekken?

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Zwaaikom 21, Amersfoort

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kaartje leggen

Klaverjassen gebeurt al 39 jaar bij Van Zanten, zo ook aanstaande zondag! Het team van Van Zanten nodigt iedereen graag uit voor het Van Zanten Klaverjastoernooi #14 onder de bezielende leiding van Klaverjaskoning Sjakko Stronks. Van 13.00 tot 16.30 worden zondag de kaarten gelegd. Meedoen is gratis, inschrijven kan door middel van het achterlaten van een bericht in dit Facebook evenement.

Meer over Kafé van Zanten ontdekken?

Kafé van Zanten restaurants en horeca

Nu open10:00 - 02:00

Bloemendalsestraat 2, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

In Amersfoort hoef je je niet te vervelen!

15 x deze vette evenementen staan ons te wachten in 2019

Een nieuw jaar en dus ook weer nieuwe kansen om de leukste evenementen van Amersfoort bij te wonen. ...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.